Zijn thermogenic supplementen geschikt voor vegetariërs?

Veel gewichtsverlies producten bevatten dierlijke ingrediënten, niet bedoeld voor vegetariërs. Hoe zit het met thermogene supplementen, zijn ze geschikt voor vegetariërs?

Thermogene supplementen kan je die extra push om vetverbrandende modus ziet geven. Ze hebben bepaalde natuurlijke stoffen (zoals cafeïne en groene thee extract) te helpen stimuleren uw stofwisseling, zodat u meer calorieën te verbranden, samen met het terugdringen van de eetlust en het verbeteren van uw stemming.

Die eigenschappen maken thermogenic supplementen een fantastische aanvulling op elke plantaardig dieet gericht op gewichtsverlies: of het doel wordt steeds gezonder, het verliezen van een paar pond of versnipperen tot een six-pack te krijgen.

Is er een thermogenic supplement geschikt voor vegetariërs?

Het vinden van een goede vegetarische thermogene supplement kan hard werken.

Sneaky dierlijke producten zoals gelatine vinden hun weg naar elk supplement, ondergedoseerd ingrediënten en verwarrend voeding labels. Het is begrijpelijk gevoel een beetje verward door de enorme hoeveelheid opties.

Er zijn verschillende goede thermogene supplementen die kunnen worden gebruikt door vegetariërs. Een van de meest populaire producten is Adiphene.

Adiphene bestaat uit 5 verschillende groepen ingrediënten. In het product hebben ze 5 stimulerende middelen, 2 thermogenics, een honger verloopstuk, een dikke bindmiddel en andere vette metabolisme gemengd. In totaal zijn er ongeveer 12 ingrediënten.

Hier zijn de 5 belangrijkste ingrediënten die fungeren als stimulerende middelen:

  • Bittere sinaasappel.
  • Chroompicolinaat.
  • Guarana extract.
  • Ginseng Panax wortel extract.
  • Cacao extract.

Adiphene bevat dier-vrij ingrediënten, dus het is perfect voor vegetariërs of veganisten.

Adiphene wordt verwacht om u te helpen vet te verbranden 5 keer sneller dan de andere supplementen op de markt verkocht. Het bedrijf achter het beweert dat, omdat de formule combineert veel verschillende benaderingen van het verliezen van gewicht, de synergie tussen de betrokken start verbindingen te tellen eerder dan later en het resultaat is onvermijdelijk.