Zašto je resveratrol koristi u proizvodima za njegu kože?

Resveratrol se često koristi kao ključni sastojak u mnogim proizvodima za njegu kože. Idemo saznati što su prednosti resveratrola za zdravlje kože.

Godina kliničke studije pokazali su da resveratrol, kada se uzima oralno, može potaknuti zdrav životni vijek aktiviranjem „dugovječnost gena”.

Što može iznenaditi što je montažu znanstvene podatke koji ukazuju da je aktualna resveratrol pruža značajnu zaštitu protiv starenja kože, kao dobro.

Dermatologija istraživači su otkrili da aktualna resveratrol ima veću antioksidativnu moć od Idebenone, skupe i snažan antioksidans, lijek koji se koristi u nekim kremama protiv bora.

Resveratrol u proizvodima za njegu kože.

Što se tiče antioksidansi ići, resveratrol je jedan od najmoćnijih oko, i se po ~ pozornosti u posljednjih nekoliko godina.

To je polifenola (koji je kao zaštitni antibiotik proizvedene iz postrojenja pod stresom) i kada se koristi u njezi kože može donekle imati iste učinke: sprječava oštećenje i popravak kože od oštećenja okoliša.

Resveratrol je jedini najbolji antioksidans poznat tematska svrhe za njegu kože. „Postoje i drugi antioksidansi u tijelu koji su učinkovitiji”, kaže biokemičar Nausheen Qureshi „ali oni ne mogu primijeniti lokalno, jer oni ne mogu biti izvađen iz izvora hrane poput resveratrola.”

Što resveratrol ne?

Kao i bilo koji antioksidans, resveratrol ima nevjerojatne zaštitne prednosti za kožu. Kada se nanosi lokalno, resveratrol štiti od oštećenja od sunca, poboljšava sintezu kolagena i smanjuje oštećenja stanica.

To je stabilan, snažan antioksidans vrijedan nalaz u proizvodu za njegu kože.

Skin care products with resveratrol as its ingredient may come in various forms, including pill or capsule, cream, serum, etc.

If you prefer to take care of your skin with supplementation, we recommend you to use Resveratrol500mg. It is a resveratrol supplement with an advanced formula.

One capsule of Resveratrol500mg already contains 500mg of resveratrol. So, just by taking one capsule daily, you can maintain the health and beauty of your skin.