Útmutató, hogy megtalálják a legjobb rezveratrol kiegészítés

A resveratrol tartalmaz antioxidáns tulajdonságokkal, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a szabad gyökök által okozott károk. Mi végigvezeti Önt, hogy megtalálják a legjobb rezveratrol kiegészítés.

A forrás a rezveratrol.

Vörös bor a legjobb resveratrol forrás. Ez előnyös vegyület is megtalálható a japán keserűfű, kakaóbab, a csokoládé, fekete áfonya, vörös áfonya, és a mogyoró.

Szerint az orvosok, az egyetlen probléma, hogy az egészségügyi előnyei resveratrol. Meg kell inni legalább 1000 palack naponta vörösbor a szervezet számára, hogy elég.

Ó, nem jó, nem még a legfejlettebb alkoholos képes erre! De szerencsére, akkor egy kiegészítő vagy por formában, phew ez jobb.

Fontos, hogy némi kutatást a kiegészítők elérhető, nem csak megvenni a legolcsóbb márka. Annyi márka a piacon ezekben a napokban, és az értékesítés resveratrol kiegészítők vannak a milliók minden évben.

Mind resveratrol kiegészítők ugyanaz?

Nem, nem és nem! Értékelésekor rezveratrol kiegészítőket meg kell nézni összetevők, tisztaság, az adagolás és a megtévesztés. Nézzük az egyes elemét részletesebben.

1. Hozzávalók: Vannak valójában két részből a resveratrol vegyület – transz-rezveratrol és cisz-rezveratrol. Tanulmány után tanulmány kimutatta, hogy csak a transz-rezveratrol rész (technikailag úgynevezett izomer) pozitív egészségügyi előnyöket. Tehát, ha megnézi az összetevők listáját szeretné, hogy róla, látni Trans-resveratrol.

2. Purity: Not all Trans-Resveratrol preparations are the same. Basically when a company makes a Trans-Resveratrol supplement there are different degrees of purity. You can do a 50% Trans-Resveratrol, which means if you see 200mg of 50% Trans-Resveratrol, the product has just 100mg of Trans-Resveratrol.

An easy way to figure out the amount of Trans-Resveratrol in a supplement is just multiply the number that appears before Trans-Resveratrol with the amount shown in the Serving Column.

3. Dosage: It is generally agreed that the correct range is 100mg – 500mg per day. With the popularity of resveratrol, you are starting to see resveratrol show up as an ingredient in numerous supplements. Many of the supplements have just a trace of resveratrol in them, and hide the actual amount of resveratrol present behind a blend of ingredients.

Among many resveratrol supplements, Resveratrol500mg is one of the most superior products. Resveratrol500mg features ultra-advanced formula to deliver a triple blend of standardized trans-Resveratrol.

This product is natural and pure, so vegetarians or vegans may also take it. The advanced formula of Resveratrol500mg helps protect cells from oxidation continuously for several hours.

In one capsule of the supplement already contains the recommended dosage – 500mg of resveratrol.

Resveratrol500mg a legjobb termék közül választhat.