Ultimate φυσικό συμπλήρωμα καφέ για την απώλεια βάρους: τα οποία λειτουργούν;

το ίδιο καφέ αποδεικνύεται ότι έχουν ένα ιατρικό όφελος για το σώμα μας. Αυτό θα σας πω το απόλυτο φυσικό συμπλήρωμα καφέ για την απώλεια βάρους.

Ένας σπόρος καφέ, κοινώς ονομάζεται κόκκος καφέ, είναι ένας σπόρος του φυτού του καφέ και είναι η πηγή για τον καφέ. Είναι το λάκκο μέσα στον κόκκινο ή μοβ φρούτα που συχνά αναφέρεται ως ένα κεράσι. Ακριβώς όπως συνηθισμένο κεράσια, τα φρούτα καφές είναι επίσης το λεγόμενο πυρηνόκαρπα. Παρά το γεγονός ότι οι κόκκοι του καφέ είναι οι σπόροι, που αναφέρονται ως τα φασόλια, λόγω της ομοιότητάς τους με αληθινή φασόλια.

Τα κεράσια φρούτα καφέ ή μούρα καφέ περιέχουν συνήθως δύο πέτρες με επίπεδες πλευρές τους μαζί. Ένα μικρό ποσοστό των κερασιών περιέχει ένα μόνο σπόρο, αντί της συνήθους δύο. Αυτό ονομάζεται peaberry. Το peaberry συμβαίνει μόνο μεταξύ 10 και 15% του χρόνου, και αυτό είναι ένα κοινό (ακόμα επιστημονικώς αναπόδεικτη) πεποίθηση ότι έχουν περισσότερη γεύση από το κανονικό κόκκους καφέ. Όπως καρύδια Βραζιλίας (σπόρος) και το λευκό ρύζι, κόκκους καφέ αποτελούνται συνήθως από ενδοσπέρμιο.

Παρουσιάζοντας κοκαλιάρικο καφέ

Καφές έχει άδικα δαιμονοποιείται. Η ποιότητα του καφέ είναι φορτωμένο με αντιοξειδωτικά και μπορεί να έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Οι μελέτες δείχνουν ότι η καφεΐνη στον καφέ μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό κατά 3-11%, και να αυξήσει την καύση του λίπους έως και 10-29%. Απλά φροντίστε να μην προσθέσετε ένα σωρό ζάχαρη ή άλλα συστατικά υψηλής θερμιδικής αξίας σε αυτό. Αυτό θα αναιρεί πλήρως οποιοδήποτε όφελος που παίρνετε από τον καφέ.

Skinny καφές είναι ένα ποτό απώλεια βάρους γίνεται να παράγει αποτελέσματα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. καφές του αναμιγνύεται με άλλα συστατικά λέγεται ότι να τυποποιηθούν κλινικώς για την απώλεια βάρους. Τα επιδιωκόμενα οφέλη του ποτού αυτού περιλαμβάνουν μείωση της πείνας, αύξηση του μεταβολισμού, περισσότερα κίνητρα και ενέργεια, καλύτερη υγεία του δέρματος, αυξημένη αντοχή και καλή φυσική κατάσταση, και αντι-γήρανσης. Διατροφή και άσκηση δεν είναι απαραίτητα, αλλά η εταιρεία συνιστά έντονα.

Φυσικό OrtteSkinnyCoffee για τη διατροφή σας

ÖrtteSkinnyCoffee έχει δημιουργηθεί ειδικά για να είναι μια φυσική και υγιεινή εναλλακτική λύση για τον πρωινό σας καφέ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η οργανική και vegan φιλικό αδυνάτισμα καφέ συνδυάζει τακτικές κόκκους καφέ με την καλοσύνη των superfoods όπως Matcha, Chlorella, η σπιρουλίνα και πράσινο καφέ. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μόνο ιδανικό για όσους επιθυμούν να κάνουν το πρωί πιο υγιεινό καφέ τους, μπορεί επίσης να βοηθήσει εκείνους που ψάχνουν να χάσουν βάρος γρήγορα. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή βοήθειας για την ενίσχυση του μεταβολισμού, καθώς και καταστέλλουν την όρεξη να σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τόσο συμβάλλοντας στην βοηθώντας σας να χάσετε βάρος.

Πώς λειτουργεί

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ δεν περιέχει κάποια καφεΐνη. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η καφεΐνη μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό μέχρι και 3-11% .Ωστόσο, το κύριο δραστικό συστατικό πιστεύεται ότι είναι το χλωρογενικό οξύ. Ορισμένες μελέτες σε ανθρώπους υποδεικνύουν ότι μπορεί να μειώσει την απορρόφηση των υδατανθράκων από τον πεπτικό σωλήνα, το οποίο μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης και ινσουλίνης στο αίμα αιχμές.

Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε λαμβάνει εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ θα ήταν σαν να τρως ένα ελαφρώς χαμηλότερο σε υδατάνθρακες διατροφή. Άλλες μελέτες (σε ποντικούς και αρουραίους) έδειξαν ότι χλωρογενικό οξύ μπορεί να μειώσει το σωματικό βάρος, τη μείωση του λίπους που απορροφάται από τη διατροφή, τη μείωση του λίπους αποθηκεύεται στο ήπαρ και να βελτιωθεί η λειτουργία του αδιπονεκτίνης καύση του λίπους ορμόνη. Το χλωρογενικό οξύ έχει επίσης δειχθεί ότι βελτιώνει δραστικά τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων σε αρουραίους. Αυτοί είναι σημαντικοί παράγοντες κινδύνου για καρδιακή νόσο

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσει ένα κοκαλιάρικο συμπληρώματα καφέ

Για να αγοράσετε το φυσικό συμπλήρωμα καφέ για απώλεια βάρους, καλύτερα να πάει σε αυτή την επίσημη ιστοσελίδα. Οι λόγοι, για τους οποίους θα πρέπει να παραγγείλετε σε αυτά τα επίσημα sites, είναι ότι έχει ήδη ένα πιστοποιητικό ποιότητας. Το πιστοποιητικό αυτό θα εξασφαλιστεί η διατροφή συμπληρώματα και το υλικό. Αγοράζοντας από την επίσημη ιστοσελίδα παρέχει επίσης πρόσθετα οφέλη, όπως εκπτώσεις ή δωρεάν διαβούλευση. Έτσι, τι περιμένετε; Απλά κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να σας φέρει εκεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>