TurmericPlus πριν και μετά την παροχή πρόγραμμα διατροφής σας

Turmeric έχει τα πλεονεκτήματα ως αντι-φλεγμονή και συμπληρώματα διατροφής. Αυτό θα σας δείξει TurmericPlus πριν και μετά τη χρήση.

Κουρκούμη, το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ, είναι αναμφισβήτητα το πιο ισχυρό βότανο του πλανήτη σε μάχες και ενδεχομένως αναστροφή της νόσου. Έχει τόσες πολλές θεραπευτικές ιδιότητες που σήμερα έχουν γίνει 6.235 κριτές άρθρα που έχουν δημοσιευτεί που αποδεικνύουν τα οφέλη του κουρκουμά και ένα από τα φημισμένα θεραπεία της ενώσεις κουρκουμίνη.

Η απώλεια βάρους προγράμματα

Στη διατροφή, η δίαιτα είναι το άθροισμα των τροφίμων που καταναλώνονται από ένα άτομο ή άλλου οργανισμού. Η δίαιτα λέξη συχνά συνεπάγεται τη χρήση συγκεκριμένων πρόσληψη της διατροφής για λόγους υγείας ή το βάρος-διαχείριση (με τα δύο συχνά που σχετίζονται). Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι παμφάγα, κάθε πολιτισμό και κάθε πρόσωπο που κατέχει κάποιες διατροφικές προτιμήσεις ή κάποια ταμπού τροφίμων. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε προσωπικές προτιμήσεις ή ηθικούς λόγους. Ατομική διατροφικές επιλογές μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο υγιείς.

Οι άνθρωποι δίαιτα για πολλούς λόγους. Μερικά είναι σε ανθυγιεινά βάρος και πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην διατροφή και την άσκηση τους συνήθειες. Κάποιοι αθλούνται και θέλουν να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. Άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θα εξετάσουμε και να αισθάνονται καλύτερα αν χάσει μερικά κιλά.

Πώς λειτουργεί η κουρκούμη

Κουρκούμη συχνά ως πρόσθετο τροφίμων καύση λίπους. Αν και δεν είναι μπαχαρικό θαύμα, μπορεί να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό τον ισχυρισμό. Κουρκούμη περιέχει κουρκουμίνη, ένα κίτρινο, φυτικά βασισμένη χρωστική ουσία που είναι επίσης ένα ουσιαστικό συστατικό της σκόνης κάρυ. Η κουρκουμίνη λειτουργεί ως ένα αντι-φλεγμονώδη παράγοντα, και μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας σε μεταβολισμό του λίπους, ενδεχομένως προαγωγή της απώλειας βάρους.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Tufts δοκιμάστηκαν επίσης κουρκουμίνη απευθείας στο λιπώδη ιστό και διαπίστωσε ότι μείωσε σημαντικά τη χοληστερόλη και πρωτεϊνών που παίζουν ένα ρόλο στην παραγωγή λίπους ορό. Η κουρκουμίνη, είπαν, μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό του λίπους και έχουν μία συνολική μείωση της επίδραση στο σωματικό λίπος και το συνολικό βάρος. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα διαιτητικά κουρκουμίνη, όπως διαπιστώθηκε στην κουρκούμη, μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν ή να διατηρήσουν το βάρος.

Turmeric πριν και μετά την κατανάλωση

Η παρακάτω έρευνα δείχνει τις ιδιότητες αγγειογένεσης του κουρκουμά που θα μπορούσε να σταματήσει το λίπος εξάπλωση των ιστών. Η αγγειογένεση που απαιτείται από το σώμα για να δημιουργήσουν λιπώδη ιστό. 18 ποντίκια διαιρέθηκαν σε 3 ομάδες τράφηκαν ειδικές δίαιτες για 12 εβδομάδες.

Η ομάδα ελέγχου δόθηκε μια δίαιτα που περιέχει 4% λίπος, η ομάδα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δόθηκε 22% λίπος και η τελευταία ομάδα δόθηκε το ίδιο υψηλό λίπος διατροφή σε συνδυασμό με κουρκουμίνη – περίπου 1,5 – 1,75 mg ημερησίως. Στο τέλος της περιόδου μελέτης, η κατανομή του λίπους και η συνολική αύξηση του σωματικού βάρους καταγράφηκαν. Η ομάδα τροφοδοτείται το υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτα συν κουρκουμίνη είχε μειωμένη συνολική αύξηση του σωματικού λίπους και βάρους σε σύγκριση με την ομάδα ετράφησαν με την δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά χωρίς κουρκουμίνη.

Από που να αγοράσω

Η αλήθεια αποκαλύπτει ήδη ότι TurmericPlus μπορεί να μειώσει το λίπος σας από τα έργα της κουρκουμίνης του. Ακόμη και η έρευνα είναι για το ζώο, αλλά ο ερευνητής πιστεύει ότι το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο μέσα στο ανθρώπινο. Έτσι, μην περιμένετε άλλο για την υγεία σας, να αποδείξει πώς TurmericPlus πριν και μετά την κατανάλωση. κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να φέρει στην επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>