Trusted μέρος για να αγοράσουν τα συμπληρώματα κολλαγόνου για αναγέννηση

Πάρτε το αξιόπιστο μέρος για να αγοράσετε τα συμπληρώματα κολλαγόνου για την αναγέννηση. Αυτό το άρθρο θα σας οδηγήσουν να επιλέξετε το καλύτερο συμπλήρωμα.

Ο χόνδρος είναι ένα σημαντικό, αλλά επιρρεπής μέρη του σώματος. Για να διατηρήσετε χόνδρου σας ασφαλή, καταναλώνουν το κολλαγόνο. Αυτό το άρθρο θα σας πω γιατί το κολλαγόνο μπορεί να κρατήσει χόνδρου σας ασφαλή. Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα. Πρόκειται για ένα πρωτογενές δομικό στοιχείο του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών, των οστών, των τενόντων, των αρθρώσεων και των χόνδρων. Θεωρείται η κόλλα που κρατά το σώμα μαζί.

Ο χόνδρος και τη λειτουργία του

Ο χόνδρος είναι ένα ελαστικό και λείο ελαστικό ιστό? καουτσούκ-όπως padding που καλύπτει και προστατεύει τα άκρα των μακρών οστών στις αρθρώσεις, και είναι ένα δομικό συστατικό του θωρακικού κλωβού, το αυτί, η μύτη, των βρογχικών σωλήνων, των μεσοσπονδύλιων δίσκων, και πολλά άλλα συστατικά του σώματος. Δεν είναι τόσο σκληρό και άκαμπτο ως οστών, αλλά είναι πιο σκληρή και λιγότερο ευέλικτα από μυ.

Οι μηχανικές ιδιότητες του αρθρικού χόνδρου στις αρθρώσεις αντοχής φορτίου όπως το γόνατο και το ισχίο έχουν μελετηθεί εκτεταμένα σε μακρο, μικρο, και nanoscales. Αυτές οι μηχανικές ιδιότητες περιλαμβάνουν την απόκριση του χόνδρου σε τριβής, θλίψη, διάτμηση και φόρτιση εφελκυσμού. Χόνδρος είναι ελαστικό και εμφανίζει ιξωδοελαστικές ιδιότητες.

Ο χόνδρος έχει περιορισμένες δυνατότητες επισκευής: Επειδή τα χονδροκύτταρα συνδέονται με κενά, δεν μπορούν να μεταναστεύσουν σε περιοχές που παρουσιάζουν βλάβη. Ως εκ τούτου, βλάβη χόνδρου είναι δύσκολο να επουλωθούν. Επίσης, επειδή υαλοειδούς χόνδρου δεν έχει παροχή αίματος, η απόθεση της νέας μήτρας είναι αργή. Κατεστραμμένα υαλώδη χόνδρο συνήθως αντικαθίσταται από fibrocartilage ουλώδη ιστό. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, οι χειρουργοί και οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μια σειρά από διαδικασίες επισκευής χόνδρου που βοηθούν να αναβάλει την ανάγκη για αντικατάσταση της άρθρωσης.

Πώς το κολλαγόνο μπορεί να κρατήσει την υγεία των χόνδρων

Εκτός του ότι είναι ένα βασικό συστατικό του χόνδρου, η πρωτεΐνη κολλαγόνου βρίσκεται επίσης στο δέρμα και οι τένοντες. ProtocolCollagen παρέχει χόνδρο με δύναμη και δημιουργεί ένα πλαίσιο το οποίο στεγάζει τα άλλα συστατικά του χόνδρου.

Ο ισχυρισμός ότι το κολλαγόνο μπορεί να διεγείρουν την ανάπτυξη νέων χόνδρων στις αρθρώσεις επιβεβαιώνεται από πρόσφατες ιατρικές μελέτες που λένε ότι οι ασθενείς με αρθριτικές ή χαλασμένα αρθρώσεων έδειξε βελτίωση στην κινητικότητα και την ανακούφιση από τον πόνο κατά τη λήψη του συμπληρώματος.

Μια εργαστηριακή μελέτη έδειξε επίσης ότι το κολλαγόνο μπορεί να διεγείρουν την ανάπτυξη του νέου ιστού χόνδρου. Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα σε περίπου 33 τοις εκατό. Είναι παρούσα σε οστά, αρθρώσεις, μύες και άλλου συνεκτικού ιστού. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι σε μερικούς ανθρώπους, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, η παραγωγή της επιβραδύνει ή σταματά.

Συμπληρώματα φαίνεται να εκτελέσει τον ίδιο ρόλο με το φυσικό κολλαγόνο στη διατήρηση του ιστού στις αρθρώσεις υγιείς και εύπλαστο.

Ο Δρ Στέφαν Oesser, της στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου στη Γερμανία, δημοσιεύθηκε έρευνα που απέδειξε ότι με την προσθήκη του κολλαγόνου στον ιστό του χόνδρου, ήταν δυνατό να ενθαρρύνει επιπλέον κύτταρα να αναπτυχθούν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος έχει αποδείξει ότι το κολλαγόνο έχει αυτό το αποτέλεσμα σε χόνδρο και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των ανεπίσημα στοιχεία και μελέτες ασθενών, λέει.

Είμαστε ακόμα προσπαθούν να ξετυλίξουν γιατί το κολλαγόνο λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να καθοριστεί επειδή υπάρχει μια σειρά πολύπλοκων αλληλεπιδράσεων. Αλλά έχουμε επιτέλους απέδειξε ότι αυτό συμβαίνει.

Η έρευνα πριν από δύο χρόνια από την Roland Moskowitz, καθηγητής ορθοπεδικής στο Case Western University στην Αμερική, εξέτασαν 400 ασθενείς με αρθριτικά γόνατα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γερμανία. Κάποιοι πήραν ένα εικονικό φάρμακο, ενώ άλλοι έλαβαν θεραπεία με κολλαγόνο.

Η τελευταία ομάδα έδειξε μια σημαντική μείωση του πόνου και βελτίωση στην κινητικότητα της άρθρωσης, με 93 τοις εκατό επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων, μερικοί μετά από μόνο δύο εβδομάδες.

Πού να αγοράσετε τα συμπληρώματα κολλαγόνου

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε τα συμπληρώματα ProtocolCollagen είναι από την πρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα. Αγοράζοντας ProtocolCollagen στην επίσημη ιστοσελίδα σας φέρει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, η ποιότητα είναι εγγυημένη, τότε, το μόνο που χρειάζεται να μείνετε στο σπίτι σας και να χαλαρώσετε, επειδή θα πρέπει να παρέχουν στο σύντομο χρονικό διάστημα, τρίτη, θα έχετε πολλές promos από αυτό. Λοιπόν, τι περιμένετε; Απλά κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να σας φέρει τις επίσημες ιστοσελίδες του ProtocolCollagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>