Thermogenic dodatak s pravnim sastojcima

Thermogenic dodatak bi trebao biti ne samo učinkoviti, nego i sigurni. Dakle, provjerite da li se thermogenic dodatak sa zakonskim sastojaka.

Ephedra temelje thermogenic dodataka su ilegalne.

U prosincu 2003. godine, američka Agencija za hranu i lijekove objavila je zabranu prodaje proizvoda koji sadrže efedru.

Odluka je na temelju opsežnog istraživanja koje uključuje više od 16.000 izvješća o štetnim učincima od proizvoda koji sadrže efedru.

Prije 2003. godine, većina ljudi su se složili da Ephedra temelje thermogenic dodataka bili najbolji. No, znanstvene studije jasno pokazuju da Ephedra je opasno. I to može ubiti.

Oko 155 smrtnih slučajeva su uzrokovane potrošnje efedrom, uključujući i smrt 23-godišnjeg Baltimore Orioles bacač Steve Bechler 2003.

Koje su najbolje thermogenic dodataka s pravnim sastojcima?

Postoje mnoge marke thermogenic dodatak na tržištu. Ako oni sadrže pravne sastojke i uključuju efedru, oni mogu biti sigurni. Međutim, ne postoji jamstvo njihova formula je učinkovit za vas.

Nakon što je zabranjeno Ephedra, većina thermogenic dopuniti sastojcima sada uglavnom uključuju kofein, zeleni čaj, yohimbe, Coleus, L-karnitin, itd

Dodatak obično ne sadrži više od pet sastojaka, ali to već može biti u mogućnosti da rade za okidanje termogenezu.

Možete odabrati da koriste bilo thermogenic dodatak, ali budite sigurni da proizvod sadrži pravne sastojke. To će biti bolje ako je proizvod je dobio odobrenje od liječnika i pozitivnih svjedočanstava iz svojih kupaca.

Ako pitate preporuku od nas, ne ustručavajte se spomenuti Adiphene.

Adiphene ne sadrži efedru na sve, to dolazi samo s učinkovita, sigurna i pravne sastojaka.

Najviše pažnje stvar Adiphene je njegov 12 sastojaka, neki od njih su gorke naranče, ekstrakt kakao, ginseng Panax korijen, ekstrakt guarane i krom pikolinat.

Adiphene je sve u jednom formula. Ako drugih dodataka nositi s masti u samo 1 ili 2 načina, Adiphene sa svojih 12 sastojaka može nositi s masti u 5 različitih načina. Nevjerojatno!