Studies waarbij glucomannan en diabetes.

Er zijn meer dan 20 wetenschappelijke studies waarbij glucomannan en diabetes. Het merendeel van de studies concluderen dat glucomannan kan helpen mensen met diabetes.

Glucomannan is een voedingsvezel. Het is meestal gemaakt van de wortel van de konjac plant. Glucommanan poeder, capsules en tabletten worden gebruikt als medicijn.

Oraal, glucomannan wordt gebruikt voor constipatie, gewichtsverlies, diabetes, hoog cholesterolgehalte, overactieve schildklier (hyperthyroïdie), hoge bloeddruk en maag aandoeningen zijn dumpingsyndroom en fysiologische stoornissen.

Glucomannan voor diabetes.

Een van de manieren glucomannan kan helpen diabetici is omdat het vertraagt ​​de maag natuurlijke lediging proces, dat leidt tot meer absorptie geleidelijk suiker en lagere bloedsuikerspiegel na de maaltijd.

Glucomannan lost in water en vormt een gel. Het een grotere gelvolume en viscositeitseigenschappen vergeleken met andere oplosbare vezels zoals guargom en pectine. Daarom kan glucomannan worden gebruikt bij lagere doses om glucose effectief te beheersen en insuline pieken.

Studies over glucomannan en diabetes.

Een studie gepubliceerd in Diabetes Care toonde zeer positieve effecten van glucomannan. De proefpersonen, die wordt conventioneel werden behandeld met een vetarm dieet en medicamenteuze behandeling, kregen koekjes verrijkt met glucomannan.

De onderzoekers concludeerden dat de toevoeging van glucomannan conventionele behandeling bloedsuiker, bloedlipidenprofiel en systolische bloeddruk hoog risico diabetische patiënten kunnen verbeteren. Op zijn beurt, zij geloven glucomannan kan de effectiviteit van conventionele type 2 diabetes behandeling te verbeteren.

Een andere studie gaf 72 type II diabetes konjac voedsel voor 65 dagen. Er werd geconcludeerd dat konjac voedsel is zeer nuttig in de preventie en behandeling van een hoge bloedsuikerspiegel. Een hoge bloedsuikerspiegel van invloed op diabetici. Het is een aandoening waarbij een overmatige hoeveelheid glucose (suiker) in het bloed circuleert.

De conclusie.

Over het algemeen, het nemen van glucomannan via de mond of het op te nemen in uw dieet kan helpen om cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk bij mensen te verminderen met diabetes, dat is waarom het onderdeel van een gezond dieet plan moet zijn.

GlucomannanPlus is de beste supplement product voor diabetici. Afgezien van het helpen om de eetlust te beteugelen, GlucomannanPlus helpt ook om de bloedsuikerspiegel te reguleren, zodat mensen met diabetes sterk insuline stekelige kan verminderen vooral in combinatie met een gezond dieet.