Rosacea και ξηρό δέρμα

Το ξηρό δέρμα είναι ένα από τα κύρια συμπτώματα της ροδόχρου ακμής. Ωστόσο, η ροδόχρου ακμή και το ξηρό δέρμα δεν είναι απαραίτητα αλληλένδετα. Εάν το πρόσωπό σας παίρνει κόκκινα εξογκώματα μαζί με κάποια ξηρότητα και κόκκινα μάγουλα, μπορεί να πάσχετε από rosacea. Το ξηρό δέρμα και μόνο, ωστόσο, δεν είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι υποφέρετε από ροδόχρου ακμή. Ορισμένοι πάσχοντες από ροδόχρου ακμή μπορεί να έχουν φυσιολογικό ή λιπαρό δέρμα ή και τα δύο. Πάνω απ ‘όλα, υπάρχουν ορισμένες θεραπείες για τη διαχείριση της ροδόχρου ακμής και του ξηρού δέρματος και υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να πάρετε στο σπίτι για να κάνετε τον εαυτό σας να φαίνεται και να αισθάνεστε καλύτερα.

Τι είναι η ροδόχρου ακμή;

Η ροδόχρου ακμή είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος, που συνήθως εμφανίζεται στο πρόσωπο, η οποία επηρεάζει κυρίως το ανοιχτό δέρμα, αλλά μπορεί να επηρεάσει όλους τους τύπους δέρματος σε άτομα ηλικίας 40 έως 60 ετών. Είναι πιο συνηθισμένο στις γυναίκες αλλά όταν επηρεάζει τους άνδρες, μπορεί να είναι πιο σοβαρό. Η ροδοκήλη είναι μια χρόνια πάθηση και μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σε οποιοδήποτε άτομο, η σοβαρότητα τείνει να κυμαίνεται. Τείνει να επηρεάζει τα μάγουλα, το μέτωπο, το πηγούνι και τη μύτη και χαρακτηρίζεται από επίμονη ερυθρότητα, ξηρότητα, μικρές προσκρούσεις και σημεία γεμάτα με πύο παρόμοια με την ακμή. Μπορεί επίσης να υπάρχει δυσάρεστη φλεγμονή της επιφάνειας των ματιών και των βλεφάρων.

Rosacea και ξηρό δέρμα: Είναι ξηρό δέρμα τυπικό με ροδόχρου ακμή;

Είναι ξηρό δέρμα τυπικό με ροδόχρου ακμή; Δεν είναι πάντοτε, αλλά εκτιμάται ότι περίπου οι μισοί από όλους τους πάσχοντες από ροδόχρου ακμή εμφανίζονται να εμφανίζουν ξηρό δέρμα. Με τη θεραπεία, αυτή η ξηρότητα συχνά χαλαρώνει μαζί με την εξαφάνιση των παλμών και των φλύκταινες. Για την καταπολέμηση του ξηρού δέρματος, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα καθημερινά μετά τον καθαρισμό. Έτσι, δεν υπάρχει τυπικός τύπος δέρματος για τους πάσχοντες από ροδόχρου ακμή. Πολλοί πάσχοντες από ροδόχρους ακμής έχουν ξηρό δέρμα, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν φυσιολογικό ή λιπαρό δέρμα ή και τα δύο. Το κλειδί της θεραπείας είναι να προσδιορίσετε τον τύπο του δέρματός σας και να χρησιμοποιήσετε προϊόντα φροντίδας του δέρματος που είναι κατάλληλα για σας

Άλλα σημεία και συμπτώματα ροδόχρου ακμής

Το ξηρό δέρμα είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα της ροδόχρου ακμής, αλλά υπάρχουν ακόμα και πολλά άλλα σημεία και συμπτώματα που σχετίζονται με τη ροδόχρου ακμή, αν και μπορούν να διαφέρουν σημαντικά από άτομο σε άτομο. Τα ακόλουθα σημεία και συμπτώματα τείνουν να είναι παρόντα στις περισσότερες περιπτώσεις:

 • Ξεπλύνετε: Πολλά άτομα που έχουν ροδόχρου ακμή έχουν ιστορικό συχνών κοκκινίσματος ή έξαψης. Η ερυθρότητα του προσώπου, η οποία μπορεί να έρθει και να πάει, είναι συχνά το πιο πρώιμο σημάδι της διαταραχής.
 • Επίμονη ερυθρότητα: Η επίμονη ερυθρότητα του προσώπου μπορεί να μοιάζει με κοκκινίλα ή ηλιακό έγκαυμα που δεν εξαφανίζεται.
 • Σπυράκια, παλμοί και φλύκταινες: Μερικές κηλίδες, παλμοί και φλύκταινες εμφανίζονται μερικές φορές στο πρόσωπο. Η λανθασμένη διάγνωση είναι κοινή λόγω της ομοιότητας με την εφηβική ακμή. Ωστόσο, με τη ροδόχρου ακμή, το δέρμα δεν έχει σπυράκια, αντίθετα από την ακμή.
 • Φλεγμονώδη αιμοφόρα αγγεία: Καθώς τα σημάδια και τα συμπτώματα της ροδόχρου ακμής προχωρούν και χειροτερεύουν, τα μικρά αιμοφόρα αγγεία στη μύτη και τα μάγουλα διογκώνονται και γίνονται ορατά – μερικές φορές μοιάζουν με μικροσκοπικές αράχνες.
 • Ρινόυμα ή περίσσεια του δέρματος του προσώπου γύρω από τη μύτη: Η σοβαρή ροδόχρου ακμή μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την πάχυνση του δέρματος του προσώπου, ειδικά γύρω από τη μύτη. Η μύτη μπορεί να γίνει βολβώδης και διευρυμένη. Αυτή είναι μια πολύ σπάνια επιπλοκή και τείνει να επηρεάσει τα αρσενικά πολύ περισσότερο από τα θηλυκά.
 • Οφθαλμική ροδόχρου ακτινοβολία: Υπάρχει μια καυτή, κοφτερή αίσθηση στα μάτια, καθιστώντας τα αιματηρά. Το εσωτερικό του βλεφάρου μπορεί να γίνει φλεγμονώδες και να φαίνεται φουσκωμένο, προκαλώντας επιπεφυκίτιδα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην ανέχονται φακούς επαφής και μπορεί να αναπτυχθούν. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, η όραση μπορεί να γίνει θολή.
 • Οίδημα προσώπου: Η υπερβολική ποσότητα υγρών και πρωτεϊνών διαρρέει από τα αιμοφόρα αγγεία και τελικά κατακλύζει το λεμφικό σύστημα, το οποίο δεν μπορεί να αποβάλει τη διαρροή αρκετά γρήγορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ρευστών στο δέρμα του προσώπου.

Πώς να χειρίζεστε τη ροδόχρου ακμή και το ξηρό δέρμα

Το Revitol έχει τα καλύτερα προϊόντα για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων. Εάν πάσχετε από ροδόχρου ακμής με συμπτώματα ξηρού δέρματος ή άλλα συμπτώματα, υπάρχει Revitol Rosacea Cream για να σας βοηθήσει. Το Revitol Rosacea Cream είναι η απόλυτη θεραπεία για την κατάσταση του δέρματός σας. Αυτή η κρέμα περιέχει σκουαλένιο, το οποίο είναι γνωστό κυρίως για την αντιβακτηριακή του ιδιότητα, βοηθά στην αποτροπή μολύνσεως κάποιου ξηρού ραγισμένου δέρματος και συμβάλλει επίσης στην αποφυγή των σκοτεινών κηλίδων λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας. Άλλα ευεργετικά συστατικά στο Revitol Rosacea Cream περιλαμβάνουν:

 • Πράσινο τσάι.
 • Ελαιο νυχτολούλουδου.
 • Εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας.
 • Αλλαντοΐνη.
 • Οξεικό τοκοφερυλεστέρα.
 • Υαλουρονικό νάτριο.

Οι επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ξεκάθαρα τα θετικά αποτελέσματα του Revitol Rosacea Cream. Τώρα, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν φροντίδας του δέρματος. Κάντε κλικ παρακάτω για να αγοράσετε το Revitol Rosacea Cream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>