Resveratrol: un supliment de pro-testosteron

Testosteronul este principalul hormon masculin. Creste nivelul de testosteron cu resveratrol si vei imbunatati starea generala de sanatate si de bine.

Testosteronul este responsabil pentru promovarea creșterii musculare și a rezistenței, precum și îmbunătățirea sănătății osoase și metabolice. Dacă ești un bărbat adevărat, vrei cu siguranta sa ai testosteron ridicat în corpul dumneavoastră. Din fericire, luând resveratrolul poate stimula nivelul de testosteron în mod eficient și în condiții de siguranță.

Resveratrol: ce este?

Resveratrolul este un fenol natural care se găsește în vinul roșu. Are proprietati antioxidante care lupta în exces distructiva a radicalilor liberi și de a promova stare bună de sănătate și bunăstare.

S-a dovedit a oferi beneficii de protectie impotriva bolilor de inima, rezistenta la insulina si a tensiunii arteriale si poate ajuta, de asemenea, cu pierderea in greutate pe termen lung, deoarece inhibă dezvoltarea celulelor adipoase.

Studiile arată nutrienți poate stimula în mod direct de testosteron si, de asemenea, inhibă aromatizarea. anchetă.

Poate resveratrolul crește într-adevăr testosteron?

Cercetarea privind suplimentarea Resveratrolul este foarte interesant. La doze mari, resveratrol poate crește cantitatea de proteină reglatoare acută steroidogenic în celule, și astfel crește conversia de colesterol la testosteron in interiorul gonade.

In afara de cresterea de proteine ​​de reglementare acuta steroidogenic, resveratrol poate creste nivelul de testosteron printr-un alt mecanism prea, și că este, prin inhibarea enzimei aromataza, care transformă testosteronul in estrogen. Acest efect a fost observat în mai multe studii.

Since resveratrol has also been found to increase intracellular levels of cyclic adenosine monophosphate by slowing down its degradation, it could also activate androgen receptors (much like forskolin), and that would make it a pretty solid natural testosterone booster.

The only resveratrol supplement we want to recommend is Resveratrol500mg. This product is able to combat free radicals resulted by negative factors of environment, lifestyle, food and aging.

Coming with an ultra-advanced formula, Resveratrol500mg is an incredible supplement that you can rely on to boost testosterone. With high testosterone levels, you will have strong physical body, high energy and sharp mental. They all make you a real man!