Resveratrol: een pro-testosteron aan te vullen

Testosteron is het voornaamste mannelijke hormoon. Verhoog je testosterongehalte met resveratrol en u zult uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Testosteron is verantwoordelijk voor het bevorderen van de groei van spieren en kracht, evenals het verbeteren van bot en gezonde stofwisseling. Als je een echte man, u zeker wilt hoog testosteron in je lichaam. Gelukkig, het nemen van resveratrol kan effectief en veilig te stimuleren testosteronspiegel.

Resveratrol: wat het is?

Resveratrol is een natuurlijke fenol in rode wijn. Het heeft antioxiderende eigenschappen die teveel schade door vrije radicalen te bestrijden en het bevorderen van een goede gezondheid en welzijn.

Het is gebleken om beschermende voordelen tegen hart-en vaatziekten, insulineresistentie en hoge bloeddruk te bieden en kan ook helpen met de lange termijn gewicht te verliezen als het de ontwikkeling van vetcellen remt.

Studies tonen aan de voedingsstof kan direct testosteron te verbeteren en tevens remmen aromatisering. onderzoek.

Kan Resveratrol echt testosteron te verhogen?

Het onderzoek naar resveratrol suppletie is zeer interessant. Bij hoge dosering kan resveratrol het aantal steroïdogene acute regulerend eiwit in cellen te verhogen, en derhalve de omzetting te verhogen van cholesterol aan testosteron in de geslachtsklieren.

Naast het verhogen steroidogenic acute regulerend eiwit, kan resveratrol te verhogen testosteron niveaus door een ander mechanisme, en dat wil zeggen door remming van het enzym aromatase, dat testosteron omzet in oestrogeen. Dit effect is te zien in meerdere studies.

Since resveratrol has also been found to increase intracellular levels of cyclic adenosine monophosphate by slowing down its degradation, it could also activate androgen receptors (much like forskolin), and that would make it a pretty solid natural testosterone booster.

The only resveratrol supplement we want to recommend is Resveratrol500mg. This product is able to combat free radicals resulted by negative factors of environment, lifestyle, food and aging.

Coming with an ultra-advanced formula, Resveratrol500mg is an incredible supplement that you can rely on to boost testosterone. With high testosterone levels, you will have strong physical body, high energy and sharp mental. They all make you a real man!