Resveratrol: a pro-tesztoszteron kiegészítés

A tesztoszteron az elsődleges férfi hormon. Emeli a tesztoszteron szintet rezveratrol és akkor javítja az általános egészség és jó közérzet.

A tesztoszteron előmozdításáért felelős izomnövekedést és erő, valamint javítja a csont és az anyagcsere egészségre. Ha Ön egy igazi férfi, akkor biztosan szeretné, hogy a magas tesztoszteron a szervezetben. Szerencsére, figyelembe resveratrol növelheti a tesztoszteron szintet hatékonyan és biztonságosan.

Resveratrol: mi is ez?

Resveratrol egy természetes fenol vörösborban található. Ez antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, hogy a harcot a felesleges szabadgyökök okozta károsodástól, a jó egészség és a jó közérzet.

Azt találtuk, hogy hez védőhatást a szívbetegségek ellen, inzulinrezisztencia és a magas vérnyomás és a szintén segíthet a hosszú távú fogyás, mivel gátolja a fejlődését a zsírsejtekben.

Tanulmányok azt mutatják, a tápanyag közvetlenül fokozza a tesztoszteron és az is gátolja aromatizálást. vizsgálat.

Lehet resveratrol valóban fokozza a tesztoszteron?

A kutatás rezveratrol kiegészítés nagyon érdekes. A nagy dózisú, a rezveratrol képes megnöveli az szteroidogén akut szabályozó fehérje sejtekben, és ezáltal növeli a konverzió a koleszterin a tesztoszteron belül az ivarmirigyek.

Eltekintve növekvő szteroidogén akut szabályozó fehérje, rezveratrol növelheti a tesztoszteron szintet egy másik mechanizmus is, és ez az, által az aromatáz enzim gátlásával, ami a tesztoszteron alakítja át ösztrogén. Ez a hatás már látott több vizsgálat.

Since resveratrol has also been found to increase intracellular levels of cyclic adenosine monophosphate by slowing down its degradation, it could also activate androgen receptors (much like forskolin), and that would make it a pretty solid natural testosterone booster.

The only resveratrol supplement we want to recommend is Resveratrol500mg. This product is able to combat free radicals resulted by negative factors of environment, lifestyle, food and aging.

Coming with an ultra-advanced formula, Resveratrol500mg is an incredible supplement that you can rely on to boost testosterone. With high testosterone levels, you will have strong physical body, high energy and sharp mental. They all make you a real man!