Pueraria mirifica οφέλη για τη διεύρυνση του στήθους

Το Pueraria mirifica είναι ένα φυτό που προέρχεται από την Ταϊλάνδη και τη Βιρμανία. Μελέτες έχουν βρει τα οφέλη της pueraria mirifica για τη διεύρυνση του μαστού. Οι ρίζες του φυτού έχουν βρεθεί ότι περιέχουν ενώσεις που πιστεύεται ότι δρουν ως φυτοοιστρογόνα (ενώσεις φυτών που μπορούν να έχουν οιστρογονικές επιδράσεις στο σώμα). Το Pueraria mirifica χρησιμοποιείται συχνά ως φυσικό φάρμακο για τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις και η ξηρότητα του κόλπου. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τη λίμπιντο, να υποστηρίξει την απώλεια βάρους, να μαλακώσει το δέρμα και να αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις. Επιπλέον, πολλές μελέτες δείχνουν τα οφέλη της pueraria mirifica για τη διεύρυνση του μαστού.

Pueraria mirifica

Το Pueraria mirifica είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται στην Ταϊλάνδη και σε άλλα μέρη της Νοτιοανατολικής Ασίας. Είναι επίσης γνωστό ως Kwao Krua. Για πάνω από 100 χρόνια, οι ρίζες του pueraria mirifica έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική της Ταϊλάνδης για την προώθηση της νεότητας και της αναζωογόνησης τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Ορισμένες φυτικές ενώσεις γνωστές ως φυτοοιστρογόνα αποτελούν τα κύρια δραστικά συστατικά του pueraria mirifica. Μιμούνται το ορμονικό οιστρογόνο στο σώμα σας. Λόγω της έντονης οιστρογονικής επίδρασής του, το pueraria mirifica πωλείται ως συμπλήρωμα βοτάνων – χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, αν και η έρευνα υποδηλώνει ότι το φυτό μπορεί επίσης να προάγει την ανάπτυξη του μαστού και να αυξάνει τη σταθερότητα του μαστού. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα οφέλη της pueraria mirifica για τη διεύρυνση του μαστού.

Αποδεδειγμένα ευεργετικά αποτελέσματα για τη διεύρυνση του μαστού

Δεν θα βρείτε σχεδόν καθόλου τις γυναίκες που είναι πλήρως ευχαριστημένοι με τη φυσική τους εμφάνιση και μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για πιο ώριμες γυναίκες είναι οι στήθος. Οι γυναίκες προτιμούν χειρουργικές επεμβάσεις επέκτασης για να μειώσουν ή να βελτιώσουν το μέγεθος των στήθων και να δώσουν μια σταθερή, ζωντανή εμφάνιση. Τούτου λεχθέντος, ως υποκατάστατο της χειρουργικής θεραπείας, η pueraria mirifica μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φιλική προς τον προϋπολογισμό αλοιφή για να δώσει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Οι επιστημονικές μελέτες σχετικά με την κρέμα έδειξαν ότι σχεδόν το 70% των γυναικών παρατήρησε μια ώθηση στο μέγεθος του μαστού. Οι περισσότερες από τις γυναίκες δήλωσαν ότι έχουν δει μια βελτίωση στο μέγεθος περίπου μιας ίντσας. Αυτές τις μέρες, η pueraria mirifica χρησιμοποιείται ευρέως για τα χαρακτηριστικά βελτίωσης του μαστού της – που είναι ιδιαίτερα περιζήτητο υπό τη δυτική κουλτούρα. Τα πειράματα υποστηρίζουν ότι οι κρέμες μπορούν να βελτιώσουν το μέγεθος του μαστού κατά 80%. Το Pueraria mirifica είναι σίγουρα μια φυσική και ακίνδυνη λύση για χρήση. Το φαινόμενο των φυτοοιστρογόνων στην ενίσχυση του μαστού σε πολλές περιπτώσεις παρατηρείται περισσότερο ως ευεργετικό αποτέλεσμα της pueraria mirifica. Το συμπέρασμα, τα οφέλη της pueraria mirifica για τη διεύρυνση του μαστού είναι πραγματικά, αφού έχουν αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες.

Brestrogen: η καλύτερη κρέμα μεγέθυνσης στήθους

Το Brestrogen είναι φτιαγμένο από πολύ ισχυρά, φυσικά συστατικά. Το πιο σημαντικό και αποτελεσματικό συστατικό είναι το pueraria mirifica, ένα φυτικό σύνθετο που βρέθηκε στην Ταϊλάνδη στα δάση του Chiengmai. Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Οι ιδιότητες στο Pueraria mirifica είναι γνωστές για τις ιδιότητες ενίσχυσης του μαστού. Το Brestrogen επιμηκύνει τον ιστό του μαστού και βοηθά στην ενίσχυση του μαστού. Αυξάνει επίσης τους συνδέσμους και τους λιπώδεις ιστούς που διαμορφώνουν το στήθος και τους δίνουν στήριξη, με αποτέλεσμα τη σταθερότερη, πληρέστερη μαστού. Η χρήση του Brestrogen είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντλίσετε 2 σταγόνες κρέμας στα χέρια σας και στη συνέχεια να κάνετε μασάζ στην κρέμα μέχρι να διαλυθεί πλήρως στο δέρμα σας. Είναι τόσο απλό. Το Brestrogen είναι βολικό για χρήση και δεν έχει ξόρκι, οπότε κανείς δεν θα ξέρει ότι το χρησιμοποιείτε. Εάν θέλετε να αποδείξετε ότι τα οφέλη της pueraria mirifica για τη διεύρυνση του μαστού είναι μόνοι σας, απλά χρησιμοποιήστε το Brestrogen αφού αυτή η κρέμα είναι κατασκευασμένη από το φυτό. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Brestrogen για να αγοράσετε αυτό το υπέροχο προϊόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>