Oolong thee: een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding

Oolong thee is erkend als een van de beste thee in de wereld. Het toevoegen van Oolong thee op uw dagelijkse voeding is een slimme manier om de vele voordelen voor de gezondheid te krijgen.

Oolong thee is een traditionele Aziatische drank gemaakt van de knoppen, stengels en bladeren van de Camellia sinensis plant. De bladeren van dezelfde plant worden ook gebruikt voor de vervaardiging van zwarte thee, maar het unieke proces om Oolong thee onderscheidt het van de zwarte thee.

Om Oolong thee te maken, de plant onder sterke zon te verdord en dan gaat voor de oxidatie voor curling en draaien. Oolong thee is vol van de vele essentiële vitaminen en mineralen.

Oolong thee versus zwarte thee.

Zwarte thee is bekend om haar lage catechine inhoud, omdat het wordt gefermenteerd. Oolong thee, anderzijds, gedeeltelijk gefermenteerd, dus het is rijk aan catechinen. Omdat Oolong thee heeft meer catechines, heeft het groter positief effect op de verbetering van de gezondheid dan zwarte thee.

Oolong thee voor de dagelijkse voeding.

Oolong thee is bewezen dat je stofwisseling te verhogen – en dat gewichtsverlies bevordert, verlaagt cholesterol, helpt bij de spijsvertering, en kan helpen bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Het verhoogt ook de mentale alertheid, waardoor het een geweldige keuze om je ‘s ochtends beginnen.

U kunt twee kopjes Oolong thee per dag, zodat u kunt genieten van deze heerlijke drank eerste ding in de ochtend en later in de middag ook.

Door het drinken van Oolong thee per dag, zult u sterk immuunsysteem, gehandhaafd bloedsuikerspiegel, gezond hart, kalm emoties, goede focus en gezonde tanden.

Oolong thee in KouTea.

Although oolong tea has been very powerful in itself, this tea only becomes one of the ingredients in KouTea – a product of RDK Global.

In KouTea, oolong tea is combined with other powerful and healthy teas. They are green tea, white tea and pu-erh tea. The result is certainly the best drink in the world with incredible health benefits.

By taking oolong tea alone, you can already get many health benefits. Can you imagine if you drink KouTea daily? The results must be amazing!