Oolong tea: egy jó kiegészítője a napi étrendben

Oolong tea már elismerten az egyik legjobb teák a világ. Hozzátéve, oolong tea, hogy a napi étrend egy intelligens módja, hogy számos egészségügyi előny.

Oolong tea egy hagyományos ázsiai ital készült a rügyek, leveleiből, a Camellia sinensis növény. A levelek az azonos növény előállításához is használják a fekete tea, de az egyedülálló folyamat, hogy az oolong tea megkülönbözteti a fekete tea.

Annak érdekében, hogy az oolong tea, a növény kell elszáradt alatt erős napsütés, majd megy oxidáció előtt curling és kanyargós. oolong tea tele van sok nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat.

Oolong tea versus fekete tea.

A fekete tea ismert az alacsony katechin tartalom mert erjesztik. Oolong tea, másrészt, részben erjedt, így gazdag katekin. Mivel oolong tea több katekin, itt nagyobb pozitív hatással van az egészségre a javulás, mint a fekete tea.

Oolong tea napi étrendet.

Oolong tea bizonyítottan fokozza az anyagcserét – amely arra ösztönzi a fogyás, csökkenti a koleszterinszintet, segíti az emésztést, és segít stabilizálni a vércukorszintet. Ez is növeli a mentális éberséget, így kiváló választás kezdeni a reggelt.

Egyszerre két csésze oolong tea egy nap, így élvezheti a finom ital első dolog reggel és késő délután is.

Iszik oolong tea minden nap, akkor az erős immunrendszer, karbantartott vércukorszintet, egészséges szív, nyugodt érzelmek, a jó fókusz és az egészséges fogak.

Oolong tea KouTea.

Although oolong tea has been very powerful in itself, this tea only becomes one of the ingredients in KouTea – a product of RDK Global.

In KouTea, oolong tea is combined with other powerful and healthy teas. They are green tea, white tea and pu-erh tea. The result is certainly the best drink in the world with incredible health benefits.

By taking oolong tea alone, you can already get many health benefits. Can you imagine if you drink KouTea daily? The results must be amazing!