Ontdek de glucomannan voeding feiten

Heeft u een plan om glucomannan betrekken in uw dagelijkse voeding? Laten we eens kijken de voeding feiten van glucomannan.

Glucomannan oplosbare vezels.

In de afgelopen decennia, is glucomannan ingevoerd om de Verenigde Staten en de Europese markten als additief voor levensmiddelen en voedingssupplementen. Wat is glucomannan? Het is gunstig, oplosbare en fermenteerbare voedingsvezels uit de wortels van de konjac plant, die inheems in Azië.

De mensen in Oost-Azië hebben konjac vezels, ook wel bekend als glucomannan poeder, voor duizenden jaren als zowel voedsel en traditionele geneeskunde gebruikt. De inheemse bevolking van China hebben konjac gebruikt voor de behandeling van astma, pijn in de borst, hoesten, hernia, brandwonden en verschillende huidaandoeningen.

Fast-forward tot dag en wetenschappelijke studies te presenteren is gebleken dat aan te vullen met Konjacglucomannaan kan aanzienlijk lager plasma cholesterol, het verbeteren van koolhydraat metabolisme, de stoelgang te bevorderen en het bevorderen van een gezonde dikke darm.

Glucomannan voedingsstoffen feiten.

De voeding feiten van glucomannan zijn geweldig, want het is pure oplosbare vezels zonder eiwitten, vetten, suiker en zetmeel. Het is ook glutenvrij en tarwe vrij.

Omdat glucomannan is puur en natuurlijk, het is zeer goed verdragen door het lichaam. Mannen en vrouwen kunnen het regelmatig gebruiken om hun fiber behoeften te vervullen.

Wat glucomannan kan doen?

Glucomannan can help to maintain intestinal regularity. Glucomannan may also help to maintain serum lipid levels already within the healthy range. In addition, by promoting satiety (feeling of fullness), glucomannan can be a convenient addition to a weight management plan that includes a healthy diet and exercise program.

How to use glucomannan.

Your have to drink glucomannan with water. Three times daily before each meal, briskly stir one level teaspoon glucomannan (about 4 gram) in 8 ounces of water, drink immediately before the fiber begins to gel.

To get more benefits, choose to use GlucomannanPlus. Compared to other products, GlucomannanPlus is richer. This product contains not only glucomannan, but also green tea and chromium to give you more beneficial effects.