Mitől resveratrol egy szuper étrendkiegészítő?

A resveratrol egy polifenol található a bor és a szőlő, már kapható étrend-kiegészítő. Ez növelheti az energia, a testtömeg és növeli az izom.

A tudományos kutatás és a klinikai adatok arra utalnak, hogy a rezveratrol is segíti a csontok egészségének, szív- és érrendszeri betegségek, a vércukorszint, az egészséges kognitív funkciót, a bőr fiatalos és orális egészség.

A vegyület meglepően működik sejtszinten.

Emlékszel a francia paradoxon?

A resveratrol megtalálható szőlő és más növények. A természetben, a polifenol használják védő a zord környezetben, amelyben a növények nőnek.

Említésre került kulcsfontosságú eleme a „francia paradoxon”, amely lehetővé teszi a francia fogyasztani magas telített zsírtartalmú diéta közben fenntartani a viszonylag egészséges szív-és érrendszer.

Resveratrol is also a dietary supplement to slow aging.

Resveratrol is a powerful antioxidant. Antioxidants protect your body’s cells from the normal, but damaging, process of oxidation. Research has shown that the benefits of resveratrol also include promoting normal cell replication.

Resveratrol also promotes a healthy inflammatory response in your body—including helping to alleviate some of the oxidative stress and inflammation that can lead to premature aging.

Taking resveratrol as a dietary supplement, then, can be a way to achieve anti-aging benefits without having to go on an extreme diet. It is not surprising that many people have included resveratrol supplement in their regular diet.

Resveratrol500mg: a super dietary supplement.

You need to know that in one capsule of Resveratrol500mg, it already contains 500mg of potent resveratrol derived from the best natural source.

The body always form free radicals resulted by the environment, age factors, foods and lifestyle. But Resveratrol500mg can fight all of those negatives because it has the strongest antioxidants and the most advanced formula.

With one capsule of Resveratrol500mg taken daily, you will obtain many health benefits, including prevention of premature aging and maintained ideal body weight.