Milyen egészségügyi előnyei glucomannan?

Táplálkozási már régóta ismert, hogy a diétás rost kínálja az egészségügyi ellátások. Itt fogjuk látni, mi van az egészségügyi ellátások által kínált glucomannan.

Nem minden formája szál azonos. Glükomannán egyik rostforrás, hogy jelentősen megnőtt a népszerűsége az utóbbi időben. Míg glucomannan óta fogyasztják a hagyományos ételek generációk tudósok csak most kezdik felismerni a megdöbbentő tulajdonságait a tápanyag és a számtalan módon lehet pozitív hatással a szervezet.

Tudod, mi mannán?

Glükomannán vagy glucomannan konjakkal kiegészítése használják, mint az egészséges testsúly, vércukorszintet, és enyhíti a székrekedést, többek között egészségügyi kérdésekről. Ez csak a közelmúltban vált népszerűvé az Egyesült Államokban és Európában, hanem az ázsiai kultúrák élvezte annak előnyeit több ezer éve.

Milyen egészségügyi előnyei glucomannan?

Számos klinikai vizsgálat értékelte a hatását glucomannan, és az eredmények megerősítették számos egészségügyi előny. Ez látható a következő

  • Ösztönzése arra, normális testsúly
  • Csökkenti az étel utáni sóvárgást
  • Támogatják a normális vércukorszint
  • Az egészséges, kiegyensúlyozott koleszterin

Továbbá, glucomannan megvan a lehetősége fellépni terápia inzulin rezisztencia szindróma. Ez erősíti az immunrendszert, a bélben. Glükomannán is pozitív hatással triglicerid, összes koleszterin, LDL-koleszterin, és az éhgyomri vércukor.

How much glucomannan should you take?

You should aim to consume around 30 to 50 grams of fiber on a daily basis, which ideally should be a mix of soluble and insoluble fibers. Glucomannan can be taken in tablet or powder form, both of which are almost tasteless and great for adding to food or smoothies. However, it is best to take glucomannan 15 to 30 minutes before a meal to give the gel time to expand and partially fill the stomach:

  • For weight loss: Take 1 gram, 3 times per day (1 gram before each meal)
  • For high cholesterol levels: Take 1 gram, 4 times per day (split between meals)

Dosages up to 4 grams per day have been clinically tested and are well tolerated, but, as with all fiber supplements, start on a lower dose around 1000mg and build up to your desired dosage.

Not all forms of fiber are identical and not all glucomannan products are the same. GlucomannanPlus is a high quality product that offers you various health benefits, not limited to weight loss. GlucomannanPlus is clinically tested, made of organic ingredient and enriched with green tea.