Masti dodatak plamenik pomažu u održavanju ketogena dijeta

Ako želite da biste dobili najbolje rezultate iz ketogena dijeta, preporučujemo vam da uključuje dodatak masnoće plamenika.

Što je ketogena dijeta.

Ketogena dijeta razlikuje od većine drugih dijeta vani. Obično su upozorili da bi niska našu unos masnoća, no ketogena dijeta nalaže drugačije.

Preporučljivo je, kada ga slijedi da je vaš unos masnoća trebao bi se 60 do 70 posto svog ukupnog unosa dnevno kalorija (ali ne cookie-tijesta-laden, punjena vrsta masnoće pizza!) To su umjetne masti pripadnost trans masti obitelj!

Stick za zdravije opcije kao što su riba, avokado, orasi, orah maslac, žumanjke, maslina, itd

U odnosu na naše dobro ljubio proteina, hrana bi trebala ostati na oko 20 do 30 posto dnevnog unosa kalorija. To ostavlja samo ugljikohidrate; preporuča se držati svoje ugljikohidrate ispod 50g dnevno. To je tako da vaše tijelo može ući u stanje poznato kao ketoze.

Ketoza je metabolički stanje u kojem tijelo ima višu razinu ketona u krvi od normalne. Kada su u tom stanju, lipida energetski metabolizam je netaknut. To znači da tijelo će početi razbiti pohranjene tjelesne masti koristiti kao gorivo, a ne izvor mu iz ugljikohidrata koje ste uveli.

Ketogena dijeta prednosti.

Prednosti ketogena dijeta uključuje:

  • Tijelo masnoće spaljivanja.
  • Mentalna jasnoća.
  • Povećana spoznaja, poboljšana fizička energija.
  • Ne osjećaj deprivacije jer imate manje gladi.
  • Steady razina šećera u krvi od malo da nema unosa rafiniranih ugljikohidrata.
  • Skin improvements in those with acne.
  • Improved triglyceride and cholesterol levels.
  • Mantained normal hormone levels.

Using fat burner supplement to support ketogenic diet.

The ketogenic diet is designed to help you shift your body from burning glucose {created from carbohydrate intake} as the main source of energy and fuel to burning fat for fuel and energy  – this shift is revered to as ketosis.

When making the shift from being a “glucose burner” to a “fat burner,” the right supplement will help you make a smoother transition.

If you need a reliable support to your effort in a ketogenic diet, then just add Ph.375 with this. You will definitely get fantastic results.

Ph.375 je zdrav dodatak. Svi korišteni sastojci u dodatku su prirodni i klinički dokazano, tako da ne morate brinuti o bilo čemu. Nakon što je to što ne osjećaju vrtoglavicu i nemir.