Laten we vergelijken Phentermine met Phen375

Moeilijke keuze als het gaat om te vergelijken tussen Phentermine en Phen375. Beiden hebben een hoge werkzaamheid als gewichtsverlies pillen.

Een feit om te weten voordat we Phentermine vergelijken met Phen375.

In eerste instantie moet je weten dat Phen375 is niet Phentermine. Wanneer Phen375 werd gelanceerd, veel werd misleid dat het een afkorting voor Phentermine 37,5 hoewel beide producten waren totaal verschillend. Eén van de doelen van dit artikel is om de misleidende cover van beide Phen375 & Phentermine 37,5 verwijderen.

Phen375 vs Phentermine ingrediënten.

Phen375 wordt geproduceerd van veilige plantaardige ingrediënten, in gelicentieerde Natural Health Products vermeld. Dit product wordt ondersteund door een groot aantal klinische onderzoeken.

Ondertussen, Phentermine is een recept geneesmiddel voor gewichtsverlies, maar volgens de British National Formulary, “Phentermine is centraal stimulerende middelen; ze niet volledig aanbevolen voor de behandeling van obesitas. Phentermine is in verband gebracht met een risico op pulmonale hypertensie.”

Hoe ze werken allebei?

Hoewel zowel Phen375 en Phentermine kan u helpen om gewicht te verliezen, de manier waarop ze dat doen is geheel anders.

Phen375 kan natuurlijk het verhogen van uw stofwisseling met behulp van een proces genaamd thermogenese, dat is het proces waarbij uw interne lichaamstemperatuur wordt verhoogd. Dit proces kan ook verminderen uw eetlust en het verhogen van uw energie niveaus.

Phentermine anderzijds is een stimulerend middel dat je centrale zenuwstelsel beïnvloeden waardoor de eetlust wordt verminderd.

Bijwerkingen.

The use of Phen375 has no negative side effects, but this weight loss pill will not be too effective for extremely overweight people (300 lbs or more).

Phentermine has potential severe side effects (like for example drug dependence) meaning addiction and has dozens of contraindications for use. That is why prescription needed at pharmacies.

How much do they both cost?

You can only buy Phentermine with a doctor’s prescription. Prices for Phentermine would then start at over $105.
Phen375 is considerably cheaper with a month supply of 30 capsules costing about $80.

Which one is the best?

Without even looking at the price difference, Phen375 is a much better option if compared with Phentermine.
Phentermine causes so many different side effects, so that it really cannot be recommended.