La oss sammenligne Phentermine med Phen375

Tøff valg når det gjelder å sammenligne mellom phentermine og Phen375. Begge har høy effekt som vekttap piller.

Et faktum å vite før vi sammenligne phentermine med Phen375.

I begynnelsen må du vite at Phen375 er ikke Phentermine. Når Phen375 ble lansert, mange ble villedet at det var en forkortelse for phentermine 37.5 selv om begge produktene var helt annerledes. Ett av formålene med denne artikkelen er å fjerne villedende dekning av både Phen375 & phentermine 37.5.

Phen375 vs phentermine ingredienser.

Phen375 er produsert av trygge ingredienser, oppført i lisensierte Natural Health Products. Dette produktet støttes av mange kliniske undersøkelser.

I mellomtiden er Phentermine en resept medisin for vekttap, men ifølge den britiske National Formulary, “Phentermine er sentrale sentralstimulerende midler, de er ikke helt anbefalt for behandling av fedme. Fen har vært assosiert med en risiko for pulmonal hypertensjon.”

Hvordan de begge arbeidet?

Selv om både Phen375 og Phentermine kan hjelpe deg å miste vekt, på hvilken måte de gjør det er noe helt annet.

Phen375 kan naturligvis øke den metabolske hastighet ved hjelp av en prosess som kalles termogenese, som er den prosess hvor den indre kroppstemperaturen er hevet. Denne prosessen kan også redusere appetitten og øke energinivået.

Fentermin på den annen side er et stimulerende middel som påvirker sentralnervesystemet som resulterer i appetitten reduseres.

Bivirkninger.

The use of Phen375 has no negative side effects, but this weight loss pill will not be too effective for extremely overweight people (300 lbs or more).

Phentermine has potential severe side effects (like for example drug dependence) meaning addiction and has dozens of contraindications for use. That is why prescription needed at pharmacies.

How much do they both cost?

You can only buy Phentermine with a doctor’s prescription. Prices for Phentermine would then start at over $105.
Phen375 is considerably cheaper with a month supply of 30 capsules costing about $80.

Which one is the best?

Without even looking at the price difference, Phen375 is a much better option if compared with Phentermine.
Phentermine causes so many different side effects, so that it really cannot be recommended.