Hvor meget glucomannan at tage med henblik på vægttab

Glucomannan har været kendt for sin effektive virkning på vægttab. Denne artikel fortæller dig, hvor meget glucomannan at tage for at reducere vægten.

Glucomannan er fiber.  

Glucomannan er en fiber supplement afledt af konjac planter. Det anvendes i visse typer nudler og er også tilgængelig som et supplement til vægttab. Glucomannan kan tages som en kapsel eller blandet i fødevarer og drikkevarer.

Hvordan glucomannan kan bidrage til at reducere vægten.

Som en fiber supplement, glucomannan har den fantastiske evne til at hjælpe fylde maven med næsten ingen brændværdi. Dette giver dig mulighed for at føle sig fuldt ud før (når det har taget før et måltid) med mindre potentiale for at tilføje pounds fra overspisning.

Øget fiber i kosten er en af ​​de nemmeste måder at hjælpe bremse overspisning under måltider, bistå med at opretholde regelmæssighed, og selv med til at tabe sig med meget lille ændring til din regime. Indrømmet, vil du helt sikkert nødt til at tilføje i nogle regelmæssig motion for de bedste resultater (og varige resultater), men at øge din fiber kan helt sikkert hjælpe som en nem første skridt.

Hvor meget glucomannan at tage for at reducere vægten.

For vægtreduktion, en dosis på 1 gram, er 3 gange om dagen som tilstrækkeligt. I kontakt med vand, glucomannan udvider og kan absorbere op til 50 gange sin vægt. Derfor er den anbefalede dosis af glucomannan er lavere i forhold til andre fibre kosttilskud.

Glucomannan does not have any effect on weight loss unless it is taken before a meal. Timing recommendations range from 15 minutes to 1 hour before a meal. Glucomannan is well tolerated and is generally considered safe.

Although considered very safe, remember that you should know how much glucomannan to take in order to obtain optimal benefits and avoid unwanted results. If necessary, consult your physician before taking the fiber supplement.