Hva vet du om termo piller og Phen375?

Termo piller dominerer vekttap markedet og Phen375 blir en av de mest populære produktene.

Ordet “thermogenesis” er svært populært fordi det er brukt mye i vekttap industrien. Meningen er bare produksjon av varme i kroppen.

Thermogenesis kan hjelpe vekttap fordi denne prosessen vil brenne kalorier. Jo mer kalorier forbrenner du, du mister mer fett. Sluttresultatet er absolutt vekttap.

Overvektige mennesker har en tendens til å ha lav thermogenesis. Det er derfor de er vanskelig å gå ned i vekt. Den effektive løsning for vekttap er ved å øke termogenese. Og den enkleste måten å gjøre dette på er å ta thermogenic piller.

Termo piller og Phen375.

Det er så mange merker av termo piller, er Phen375 en av dem.

Den viktigste bestanddel i Phen375 er capsaicin. Phen375 hevdes å fremme vekttap på tre forskjellige måter: undertrykke appetitt, brennende fett og utløsende thermogenesis.

Capsaicin er ansvarlig for å forbedre thermogenesis på to måter:

  1. Stimulerende nervecellene i hjernen som er ansvarlig for å skape følelse av varme og reaksjonene til økt varme som svette.
  2. Kroppen din har en muskel protein kalt SERCA? Hva er funksjonen til SERCA? Det brenner ATP energi å pumpe kalsium. Capsaicin virker på SERCA å konvertere ATP energi til varme.

Er det en kraftigere pille enn Phen375?

Ja, det er enda en mye kraftigere pille enn Phen375. Dette er Adiphene.

Phen375 avhenger så mye på Capsaicin som sin viktigste ingrediens, men Adiphene selv kommer med 12 kraftige ingredienser. De 12 ingredienser er helt naturlig!

Phen375 fremmer vekttap på tre måter, mens Adiphene kombinerer mange ulike tilnærminger til å miste vekt.

Den perfekte synergi mellom ingrediensene i Adiphene vil hjelpe deg å gå ned i vekt effektivt, raskt og trygt. Bruken av Adiphene kan føre til vekttap 5 ganger raskere enn andre piller!