Hogyan kerüljük el a zöld tea mellékhatások?

A zöld tea került felhasználásra, és dícsérik egészségügyi előnyei évszázadok világszerte. De csak kevesen tudják, hogy a zöld tea is vannak mellékhatásai.

A zöld tea olyan termék készült a Camellia sinesis növény. Ez a fajta tea óta használják az alternatív gyógymódok, mint egy hatékony támogatási kezelésére genitális szemölcsök, magas koleszterinszint, valamint a mentális éberséget.

A zöld tea is hatékony segítséget kezelésében eltömődött artériák, méhnyálkahártya- és petefészekrák, alacsony vérnyomás, a csontritkulás, a változások a méhnyaki sejtek miatt az emberi papillóma vírus (HPV), a fehér foltok a fogíny és a megelőzés a Parkinson-kór.

Zöld tea mellékhatásokat.

A zöld tea tartalmaz számos olyan tulajdonsága, még többek között a koffein és a K-vitamin A két vegyület esetén az alábbi mellékhatásokat:

  • Koffein érzékenység – a súlyos koffein érzékenység lehetett tapasztalni álmatlanság, szorongás, ingerlékenység, hányinger vagy gyomorrontás.
  • Bone problémák – a koffein a zöld tea is okozhat kalcium hogy hagyja a rendszer, hogy a szervezetnek szüksége van, hogy hozzon létre az erős csontok. Ha a csontritkulás, a zöld tea lehet a probléma az Ön számára.
  • Egyéb stimulánsok – során, ha a serkentőszerek, zöld tea növelheti a vérnyomást és a pulzusszámot.

Egyszerű módon, hogy elkerüljék a zöld tea mellékhatásokat.

  • Ismerje a koffeintartalma. Főzött zöld tea tartalmazhat bárhol 24-45 milligramm 8 uncia. Összehasonlításképpen, egy 8-unciás csésze kávéhoz terjedhet 95-200 milligramm, míg a Coca-Cola 23-35 milligramm 12 uncia.
  • Understand the side effects of drinking too much caffeine. Too much caffeine can cause insomnia, anxiety, irritability, nausea, or upset stomach, and much more.
  • Know your upper limit. The main way to avoid the problems of too much caffeine is to keep your consumption low. You should top out at 2 cups a day to avoid problems.

Each brand of green tea actually contains different levels of caffeine; look for one that comes with low caffeine.

A little caffeine, however, is also required by the body. So the real challenge is to find a product with the most perfect formulation. And this high quality seems to be offered only by KouTea from RDK Global.

KouTea is not green tea alone, it is enriched with other great teas: oolong tea, white tea and pu-erh tea. Each type of the teas has caffeine, but in proper amount that can even provide benefits to the body.

The perfect blend of green tea, oolong tea, white tea and pu-erh tea makes KouTea as the healthiest drink in the world with no side effects. Try this tea product and feel how it will fuel your body with energy and vitamins!