Hogyan kell használni glucomannan megfelelően a maximális előnyöket

Glükomannán van számos egészségügyi előnyökkel jár: ez segít a koleszterin támogatást, akkor is elősegíti a vér cukor- támogatást. De tudod, hogyan kell használni glucomannan?

Glükomannán áttekintése.

Glükomannán egy étkezési rost. Ez általában a gyökér a konjac növény. Glükomannán por, kapszula, és a tabletta használják gyógyszert.

Orálisan, glükomannán a székrekedés, fogyás, cukorbetegség, magas koleszterinszint, fokozott pajzsmirigyműködés (hyperthyreosis), magas vérnyomás, és a gyomor feltételek nevezett dumping szindróma és funkcionális gasztrointesztinális rendellenesség.

Élelmiszerekben, glükomannán alkalmazunk sűrítő vagy gélesítő szer. Glucommanan lisztet és a port használt élelmiszer.

Az út glucomannan működik.

Glükomannán működhet a gyomorban és a belekben vizet elnyelve alkotnak terjedelmes rost, amely kezeli a székrekedést. Azt is lassítják a cukor felszívódását és a koleszterin bélből, segít szabályozni a vércukorszintet a cukorbetegség, és csökkenti a koleszterinszintet.

Hogyan kell használni glucomannan.

Fontos, hogy tudja, hogyan kell használni glucomannan megfelelően annak érdekében, hogy a maximális előnyöket. A következő egy útmutató az Ön számára:

  • Adjunk hozzá 1 g por glucomannan kedvenc étel vagy ital naponta háromszor minden étkezés előtt.
  • Egyél élelmiszerek, hogy készülnek glucomannan, mint shirataki tészta. Forraljuk a tésztát iránya szerint a csomagoláson, és enni a kedvenc tészta szósszal és zöldségeket. Itt megtalálja glucomannan gumiszerű cukorka és megrágja a bioboltokban.
  • Drink 8 ounces of water with your glucomannan no matter which form you prefer. The fiber in glucommanan can block your digestive system if you do not drink enough water with it.
  • Take glucomannan powder or eat food made from glucomannan at least 15 minutes before your regular meal to help prevent alterations in your blood sugar levels.

Available as capsules, GlucomannanPlus is an easy-to-take dietary supplement product. Just 2 capsules with a large glass of water 30 minutes before breakfast, lunch and dinner. GlucomannanPlus will give you all the goodness of fiber and improve your general health.