Hoeveel glucomannan te nemen voor gewichtsvermindering

Glucomannan is bekend om zijn effectieve effecten op gewichtsreductie. Dit artikel vertelt u hoeveel glucomannan te nemen voor het verminderen van het gewicht.

Glucomannan vezels.  

Glucomannan is een vezel supplement afgeleid van konjac planten. Het wordt gebruikt in bepaalde soorten noedels en is ook beschikbaar als een supplement voor gewichtsverlies. Glucomannan kan worden opgevat als een capsule of gemengd in voedsel en drank.

Hoe glucomannan kan helpen om gewicht te verminderen.

Als een vezel supplement, glucomannan heeft de fantastische mogelijkheid van het helpen vullen de maag met naast geen calorische waarde. Hierdoor kunt u sneller een vol gevoel (als het voor een maaltijd heeft genomen) met een kleinere kans te voegen op ponden van overeten.

Het verhogen van vezels in de voeding is een van de makkelijkste manieren om stoeprand te veel eten tijdens de maaltijden, het helpen bij het handhaven van regelmaat, en zelfs helpen om gewicht te verliezen met zeer weinig verandering in uw regime. Toegegeven, zult u zeker moet toevoegen in een aantal regelmatige lichaamsbeweging voor de beste resultaten (en blijvende resultaten), maar het verhogen van uw vezel kan zeker helpen als een gemakkelijke eerste stap.

Hoeveel glucomannan te nemen voor het verminderen van het gewicht.

Voor gewichtsvermindering, een dosering van 1 g wordt 3 maal per dag als voldoende beschouwd. In contact met water, glucomannan expandeert en kan absorberen tot 50 maal zijn gewicht. Daarom is de aanbevolen dosering van glucomannan is lager in vergelijking met andere vezelsupplementen.

Glucomannan does not have any effect on weight loss unless it is taken before a meal. Timing recommendations range from 15 minutes to 1 hour before a meal. Glucomannan is well tolerated and is generally considered safe.

Although considered very safe, remember that you should know how much glucomannan to take in order to obtain optimal benefits and avoid unwanted results. If necessary, consult your physician before taking the fiber supplement.