Har konjac rot har bivirkninger?

Konjac rot er kilden til Glucomannan, et kostfiber som gir mange helsefordeler. Men er det noen bivirkninger av konjac rot?

Historien om Konjac.

Konjac blir jevnlig nevnt i historiske kinesiske avhandlinger og historier, både som medisin og, spesielt i tider med hungersnød, som mat.

Den tidligste kjente bruken av konjac som en medisinsk urt dateres tilbake til Han-dynastiet i Kina, to tusen år siden, hvor det ble anbefalt som behandling for astma, infeksjoner, hoste og hudlidelser. Bruken fortsatte gjennom påfølgende dynastier og er blitt i det vesentlige uavbrutt fram til i dag.

Fordelene med konjac rot.

Det høye fiberinnholdet i konjac rot har mange helsefordeler. Løselig fiber bidrar til å redusere kolesterol og blodglukosenivåer. En diett høy i fiber vil også bidra til å regulere avføring, forebygge hemorroider, og bidra til å forhindre diverticular sykdom.

Forskere sier også at Glucomannan (Konjac rot ekstrakt) kan bidra til å forhindre forstoppelse, undertrykke appetitt, gå ned i vekt, kurere akne, forbedre hudens helse, redusere allergisk respons og bedre sårtilheling.

Er det noen bivirkninger av konjac rot?

Konjac rot er ikke kjent for å ha uønskede bivirkninger når de brukes i mat tilberedning, eller når de er tatt som anvist som et kosttilskudd, og dens ubetydelig kaloriinnhold gjør den spesielt egnet som et hjelpemiddel til vekttap.

Som de fleste high-fiber produkter kan imidlertid glucomannan forårsake fordøyelsesproblemer som oppblåsthet, diaré, gass og kvalme. Derfor er det alltid en god idé å spørre helsepersonell før du tar supplement. Du og din lege kan vurdere mulige risikoer og fordeler ved bruk glucomannan i din situasjon.

GlucomannanPlus er en organisk kosttilskudd som har blitt forsikret for sin sikkerhet og effektivitet. Dette er et utmerket produkt for å inkludere i kostholdet ditt program for å bedre generell helse. Siden GlucomannanPlus er organisk, det kan også brukes av gravide kvinner.