Grøn te og vægttab

Læsset med antioxidanter og forskellige stoffer, kan grøn te kan hjælpe dig til at opnå vægttab og endda få andre sundhedsmæssige fordele.

Selvom sort te er den mest populære form for te-det tegner sig for omkring 84 procent af alle te forbruges-grøn te er rapporteret til at være voksende på et langt højere volumen end sort.

Vores gæt er, at er på grund af grøn te potentielle rolle i vægttab. Faktisk er grøn te er en af ​​de sundeste drikkevarer på planeten.

Grøn te og vægttab: linket.

Grøn te, fordi det er mindre forarbejdet, har en højere koncentration af polyfenoler, også kaldet catechiner, end sort te. De katekiner i grøn te er en af ​​de aktive ingredienser er forbundet med vægttab. De forhindrer ophobning af kropsfedt, samt øge kroppens temperatur, så du forbrænder flere kalorier.

Ud over catechiner, grøn te er også en kilde til koffein. Koffein hjælper din krop forbrænder både kalorier og fedt, brændende 9 ekstra kalorier for hver 100 milligram koffein du drikker.

Hvordan til at tage grøn te til vægttab.

Du behøver ikke at drikke en masse grøn te til at hjælpe dig med at tabe. Mens vægttab fordele variere baseret på forskellige dynamikker, er de blevet fundet ved at drikke så lidt som 2,5 kopper grøn te om dagen.

Grøn te indeholder mange næringsstoffer, herunder antioxidanter og anti-cancer og hjerne-sundt forbindelser. Én ting er sikker: uanset, om du vil kaste pounds med grøn te, drikker det alligevel.

Alle typer te er gavnlige for helbredet.

Alle te (ikke begrænset til grøn te) rent faktisk indeholder mange sunde næringsstoffer. Under alle typer af te er en god idé, men det er svært i virkeligheden.

However, KouTea now has come to allow you enjoying the great benefits of 4 best teas in the world.

KouTea from RDK Global is an incredible blend of green tea, white tea, oolong tea and Pu-erh tea.

Just by drinking two cups of green tea daily, you can already get optimal weight loss benefits. By taking KouTea, you will be able to not only lose weight, but also fuel your body with energy, nutrients, and vitamins to obtain excellent health!