Groene thee en gewichtsverlies

Geladen met antioxidanten en verschillende stoffen, kan groene thee helpen om gewichtsverlies te bereiken en zelfs andere voordelen voor de gezondheid.

Hoewel zwarte thee is de meest populaire vorm van thee is goed voor ongeveer 84 procent van alle thee geconsumeerd-groene thee wordt gemeld om te groeien in een veel hoger volume dan zwart.

Onze gok is dat is vanwege de mogelijke rol van groene thee in gewichtsverlies. In feite, groene thee is een van de gezondste drank op de planeet.

Groene thee en gewichtsverlies: de link.

Groene thee, omdat het minder bewerkt, heeft een hogere concentratie van polyfenolen, ook wel catechines, dan zwarte thee. De catechinen in de groene thee zijn één van de werkzame bestanddelen in verband met gewichtsverlies. Ze voorkomen dat de accumulatie van lichaamsvet, evenals het verhogen van de lichaamstemperatuur, zodat u meer calorieën te verbranden.

Naast de catechines, groene thee is ook een bron van cafeïne. Cafeïne helpt uw ​​lichaam verbrandt zowel calorieën en vet, het verbranden van 9 extra calorieën per 100 milligram cafeïne je drinkt.

Hoe kan groene thee voor gewichtsverlies nemen.

Je hoeft niet te veel groene thee te drinken om u te helpen gewicht te verliezen. Terwijl gewichtsverlies voordelen variëren op basis van verschillende dynamieken, zijn ze gevonden door het drinken zo weinig als 2,5 kopjes groene thee per dag.

Groene thee bevat veel voedingsstoffen, waaronder antioxidanten en anti-kanker en de hersenen-gezonde verbindingen. Eén ding is zeker: ongeacht of je niet ponden met groene thee zal werpen, drink het toch.

Alle soorten thee zijn voor de gezondheid.

Alle soorten thee (niet beperkt tot groene thee) daadwerkelijk bevatten veel gezonde voedingsstoffen. Rekening houdend met alle soorten thee is een goed idee, maar het is moeilijk in de werkelijkheid.

However, KouTea now has come to allow you enjoying the great benefits of 4 best teas in the world.

KouTea from RDK Global is an incredible blend of green tea, white tea, oolong tea and Pu-erh tea.

Just by drinking two cups of green tea daily, you can already get optimal weight loss benefits. By taking KouTea, you will be able to not only lose weight, but also fuel your body with energy, nutrients, and vitamins to obtain excellent health!