Glükomannán nagyon hasznos a székrekedés

A székrekedés gyakori probléma okozója tipikusan alacsony rosttartalmú étrend. Számos tanulmány igazolta, hogy a glucomannan hasznos lehet a székrekedés.

Glükomannán vízben oldódó élelmi rost, amely származó konjac gyökér. Mint más rostforrásnak glucomannan tekinthető tömeges hashajtó. Egy előzetes vizsgálat és több kettős-vak vizsgálatokban azt találták glucomannan hogy hatékony kezelés a székrekedés.

Egy 2008-as tanulmány megállapította, hogy kifejezetten szerény adag konjac glükomannán kiegészítő ösztönözni a bélmozgások székrekedése felnőttek 30 százaléka és a jobb colon ökológia általában.

Glükomannán működik prebiotikus hatású.

Ha elfogy, glucomannan működik prebiotikus a rendszer, ami nagyon hasznos az egészséges bélműködést.

Glükomannán tekinthető ömlesztett-képző természetes hashajtó, ami azt jelenti, hogy a bevitelét képes elősegíteni egy nagyobb, terjedelmesebb széklet, hogy könnyebben halad át a vastagbélben. Arra is ösztönzi a széklet, amely kevesebb erőlködés kiutasítani.

Glükomannán összeget székrekedés.

Az összeg a glükomannán kimutatták, hogy hatékony, mint hashajtó 3-4 gramm naponta. A székrekedéses az emberek, glükomannán és más ömlesztett hashajtók általában segíti elő a székletürítés számított 12 és 24 óra.

Glükomannán is hasznos az elhízás.

Glükomannán nem csak segít a székrekedés, hanem az elhízás. Fokozott rost bevitel úgy gondolják, hogy a potenciális előny a súlycsökkentő programot, mivel élelmi rost hígítja kalória, lassítja az evés folyamatát, és lehet, hogy az emberek úgy érzik teljesebb ellenére kevesebb kalóriát fogyasztanak.

Supplementing with 3 to 4 grams per day of glucomannan, with or without calorie restriction, has promoted weight loss in overweight adults, while 2 to 3 grams per day was effective in a group of obese adolescents in another controlled trial.

A product that you can rely on for constipation is GlucomannanPlus. GlucomannanPlus works as a natural colon cleansing supplement to help relieve the symptoms of constipation.