Glucomannan som en stor naturlig behandling for diabetes

Forskning viser, at glucomannan kan hjælpe til behandling af diabetes. Lær mere om fordelene ved glucomannan for diabetes i denne artikel.

Glucomannan er et stof udvundet fra roden af ​​konjac (en plante hjemmehørende i Asien). Glucomannan er rig på opløselige fibre, typen af ​​kostfibre, der tiltrækker vand og fik at gelere under fordøjelsen.

Fordelene ved opløselige fibre.

Opløselige fiber kan hjælpe lavere kolesterol, blodsukker og insulin, forebygge kræft, balance hormonniveauer, fjerne overskydende østrogen og reducere risikoen for brystkræft, gør vitaminer og mineraler, give stof til kolon celler og mere. Så glucomannan er meget afgørende for god hede!

Glucomannan for diabetes.

Forskning har vist, at glucomannan kan sænke blodsukkeret så meget som nogle diabetes medicin. Fiberen arbejder i maven og tarmene ved at absorbere vand til dannelse af en voluminøs fiber, som behandler forstoppelse. Det også forsinker optagelsen af ​​sukker og kolesterol fra tarmen, hvilket hjælper til at kontrollere blodsukkeret og insulin overspænding.

Idet glucomannan før eller med et måltid reducerer blodsukker og insulin respons væsentligt med så meget som halvdelen. Med andre ord, glucomannan reducerer effektivt det glykæmiske indeks af fødevarer og måltider. Mange undersøgelser viser, at højt glykæmisk indeks kost er forbundet med øget risiko for diabetes.

Således er den simple tilsætning af glucomannan til et måltid vist sig at have betydelige kliniske fordele på risikoen for kroniske sygdomme, især dem, der vedrører insulinresistens og diabetes.

Glucomannan dosis for diabetes.

Glucomannan can decrease blood sugar in people with type 2 diabetes. Taking glucomannan has the potential to cause your blood sugar to go too low. Monitor your blood sugar closely. If you have previously taken diabetes medication, it’s alright to continue it but the dosage may need to be changed or reduced.

The dosages of glucomannan for type 2 diabetes are commonly 3 to 10 grams per day. However, they are just general guide. For the most appropriate dosage, it’s better to consult your doctor.

Der er så mange produkter af glucomannan på markedet, men ikke alle af dem er bakket op af rigtig videnskab. Hvis du er på udkig efter et produkt, der er faktisk bakket op af rigtig videnskab, er svaret Glucomannan Plus. Glucomannan Plus er en fiberrig kosttilskud, der kan bruges til at hjælpe diabetes og andre sundhedsmæssige forhold. Kan du lide at forbedre din generelle sundhed? Hvis ja, så er denne kost pille kan hjælpe dig med at opnå dette mål.