Glucomannan is een voedingssupplement dat u kunt vertrouwen op

Glucomannan is een voedingsvezels supplement dat darm gezondheid, bloedsuiker en lipiden en andere hygiënische omstandigheden kunnen verbeteren. Het kan ook helpen om vet te verliezen.

Glucomannan wordt gewonnen uit de wortels van de olifant yam. De plant wordt al lang gebruikt in China, Japan en Zuid-Oost-Azië als een bron van voedsel en als een traditionele geneeskunde. Vandaag de dag, glucomannan heeft veel aandacht gekregen als een effectief afslankmiddel.

Hoe glucomannan werkt.

Net als andere oplosbare vezels, glucomannan absorbeert water in de maag en draagt ​​bij tot verzadiging. Het kan ook het bevorderen van een verminderde calorie-inname en gewichtsverlies via een aantal andere mechanismen.

Wanneer genomen voor de maaltijd, kan glucomannan leiden tot een bescheiden gewichtsverlies bij mensen met overgewicht, met name door het creëren van een gevoel van volheid en het verminderen van de energie-inname.

Kan Glucomannaan echt je vet te verliezen?

Om vet te verliezen, moet je minder eten. Simpel genoeg. Maar het is moeilijk om voldoende vezels krijgen wanneer je eet minder voedsel. Onvoldoende vezel betekent vaak meer honger. Meer honger betekent dat je meer wilt eten.

Wat moeten we doen? Glucomannan is een groot supplement dat voldoet aan deze beide behoeften: voldoende vezels plus een grotere verzadiging. Zij hebben vele andere voordelen voor de gezondheid ook.

Andere voordelen van glucomannan supplement.

Glucomannan kunnen verbeteringen in een aantal belangrijke risicofactoren voor hart-en vaatziekten, met inbegrip van de totale cholesterol, LDL-cholesterol, triglyceriden en nuchtere bloedsuikerspiegel veroorzaken.

Het belangrijkste mechanisme waardoor het vermindert bloedcholesterol is door het verlagen van de absorptie van cholesterol in de darmen. Volgens deze studies, het toevoegen van glucomannan aan uw dieet zou kunnen verlagen het risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten en type 2 diabetes.

Omdat het een in water oplosbare vezels, glucomannan is ook met succes gebruikt voor de behandeling van constipatie. Als u op zoek bent naar een supplement dat vele voordelen voor de gezondheid kan bieden, de beste keuze is glucomannan.

Hier willen we ook aan te bevelen GlucomannanPlus als een product van glucomannan supplement dat u kunt vertrouwen op. GlucomannanPlus is klinisch getest om op natuurlijke wijze te helpen vet verlies en de verbetering van de algemene gezondheid. Dit product is geschikt voor iedereen met inbegrip van vegetarisch of veganistisch.