Glucomannan este superfibră pentru nivelul zahărului din sânge și a colesterolului

Glucomanan este o sursă de fibre vechi, care poate ajuta la controlul glicemiei foarte eficient și natural. De asemenea, funcționează pentru scăderea colesterolului.

Glucomannan, care este din radacina de Konjac, este un tip de fibre solubile. Se dizolvă în apă și formează un gel. Cercetările au arătat că în cap la cap comparații, glucomannan are un volum mai mare de gel și proprietăți de viscozitate comparativ cu alte fibre solubile, cum ar fi guma guar și pectină.

Prin urmare, glucomannan poate fi folosit la doze mai mici pentru a promova în mod eficient pierderea in greutate si grasimi, suprima pofta de mancare, stabilizarea zahărului din sânge și scăderea nivelului de colesterol.

Efectele benefice ale glucomanan.

Ca o fibra, glucomanan poate preveni de fapt, obezitatea si toate boala cronica de imbatranire. Acest lucru se datorează faptului că glucomanan încetinește rata la care produsele alimentare intră în fluxul sanguin și crește viteza cu care iese alimente corpul prin tractul digestiv. Care ține de zahăr din sânge și a colesterolului în echilibru ideal – si rapid elimina toxinele din intestin și reduce apetitul.

E bine știința de a sprijini această. Cercetările arată că glucomanan poate reduce de zahăr din sânge la fel de mult ca unele medicamente diabet, colesterol mai mici, și de a promova pierderea in greutate. Este clar, suplimentul de fibre este un mare aliat în bătălia de la Bulge.

Doza Glucomanan pentru zahăr din sânge și a colesterolului.

Un studiu a constatat ca dand 1 gram de glucommanan înainte de mese a redus semnificativ GL, și nevoia de insulină, la persoanele cu diabet de tip 2. Doza este de asemenea eficientă pentru scăderea colesterolului și, de asemenea, la stabilizarea zahărului din sânge, care este asociat cu îmbunătățirea sensibilității la insulină.

Acum, că v-ați cunoscut deja efectele benefice ale glucomanan pentru nivelul zahărului din sânge și colesterol, sperăm că vă puteți începe să profite de supliment de fibre.

Printre multe produse din fibre, GlucomannanPlus este cea care a fost dovedit clinic ca un supliment de fibre naturale sigure și de a regla nivelul de zahar din sange si scaderea colesterolului. Imbogatita cu ceai verde, GlucomannanPlus vă va oferi mai multe beneficii pe care alte produse nu pot oferi.