Glucomannan er svært nyttig for forstoppelse

Forstoppelse er et vanlig problem som vanligvis forårsakes av en lav-fiber diett. Flere studier har vist at Glucomannan kan være nyttig for forstoppelse.

Glucomannan er et vannløselig kostfiber som er avledet fra konjac roten. I likhet med andre fiberkilder, er glucomannan ansett som et svellende laksativ. En forutgående forsøk og flere dobbel-blind studier har funnet glucomannan å være en effektiv behandling for forstoppelse.

En 2008 studie spesielt fant at en beskjeden dose av et konjac Glucomannan supplement oppfordres avføringer forstoppet voksne med 30 prosent og forbedret colonic økologi generelt.

Glucomannan fungerer som prebiotisk.

Når forbrukes, fungerer glucomannan som en prebiotisk i systemet, noe som er svært nyttig for å fremme sunne avføring.

Glucomannan er ansett som et bulk-dannende naturlig avføringsmiddel, noe som betyr at inntak av det er i stand til å fremme en større tykkere ut avføring som lettere passerer gjennom tykktarmen. Det oppmuntrer også en krakk som krever mindre anstrengende å utvise.

Glucomannan beløp for forstoppelse.

Mengden av glukomannan vist seg å være effektiv som et avføringsmiddel er 3 til 4 gram per dag. I forstoppet mennesker, glucomannan og andre bulkdannende laksativer generelt bidrar til å produsere en avføring innen 12 til 24 timer.

Glucomannan er også nyttig for fedme.

Glucomannan hjelper ikke bare forstoppelse, men også fedme. Økt fiberinntak er antatt å ha potensiell nytte i en vekt-tap programmet siden kostfiber utvanner kalorier, bremser ned spise prosessen, og kan gjøre folk føler fyldigere tross for å spise færre kalorier.

Supplementing with 3 to 4 grams per day of glucomannan, with or without calorie restriction, has promoted weight loss in overweight adults, while 2 to 3 grams per day was effective in a group of obese adolescents in another controlled trial.

A product that you can rely on for constipation is GlucomannanPlus. GlucomannanPlus works as a natural colon cleansing supplement to help relieve the symptoms of constipation.