Glucomannan ca un mare tratament naturist pentru diabet zaharat

Cercetările arată că glucomanan poate ajuta pentru tratarea diabetului. Aflați mai multe despre beneficiile glucomanan pentru diabet zaharat in acest articol.

Glucomannan este o substanță extrasă din rădăcina konjac (o plantă originară din Asia). Glucomannan este bogat în fibre solubile, tipul de fibre alimentare care atrage apa si se transforma in gel in timpul digestiei.

Beneficiile de fibre solubile.

Fibrele solubile pot ajuta la scaderea colesterolului, de zahar din sange, si insulina, prevenirea cancerului, a echilibra nivelul hormonilor, elimina excesul de estrogen și pentru a reduce riscul de cancer de san, face vitamine si minerale, asigura hrana pentru celulele de colon, și multe altele. Deci, glucomannan este foarte important pentru sănătate bună!

Glucomanan pentru diabet zaharat.

Cercetările au arătat că glucomanan poate reduce de zahăr din sânge la fel de mult ca unele medicamente diabet. Lucrările de fibre în stomac și intestine prin absorbția de apă, pentru a forma o fibră voluminos care tratează constipația. Acesta încetinește, de asemenea, absorbția de zahăr și colesterol din intestin, ajuta la controlul nivelului de zahar si insulina supratensiunile.

Luând glucomanan înainte sau cu o masă reduce semnificativ glicemia și răspunsul la insulină prin fel de mult ca o jumătate. Cu alte cuvinte, glucomanan reduce în mod eficient indicele glicemic al alimentelor și mese. Multe studii arata ca dietele bogate indice glicemic sunt asociate cu un risc crescut de diabet zaharat.

Astfel, simpla adăugare de glucomannan la o masă este dovedit a avea beneficii clinice semnificative asupra riscului de boli cronice, în special cele legate de rezistenta la insulina si diabet.

dozare glucomanan pentru diabet.

Glucomannan can decrease blood sugar in people with type 2 diabetes. Taking glucomannan has the potential to cause your blood sugar to go too low. Monitor your blood sugar closely. If you have previously taken diabetes medication, it’s alright to continue it but the dosage may need to be changed or reduced.

The dosages of glucomannan for type 2 diabetes are commonly 3 to 10 grams per day. However, they are just general guide. For the most appropriate dosage, it’s better to consult your doctor.

Sunt atât de multe produse de glucomanan pe piață, dar nu toate dintre ele sunt susținute de știință reală. Dacă sunteți în căutarea pentru un produs care este, de fapt susținută de știință reală, răspunsul este Glucomanan Plus. Glucomannan Plus este un supliment alimentar de fibre de mare, care pot fi folosite pentru a ajuta diabet zaharat și alte condiții de sănătate. Iti place pentru a imbunatati starea generala de sanatate? Dacă da, atunci aceasta dieta pilula ar putea ajuta la atingerea acestui obiectiv.