Glucomanan este foarte util pentru constipație

Constipatia este o problemă comună de obicei cauzată de o dieta saraca in fibre. Mai multe studii au demonstrat că glucomanan pot fi de ajutor pentru constipație.

Glucomannan este o fibra dietetica solubil în apă, care este derivat din rădăcina konjac. Ca și alte surse de fibre, glucomannan este considerat un laxativ de formare în vrac. Un studiu preliminar și mai multe studii dublu-orb, au constatat ca glucomannan fi un tratament eficient pentru constipație.

Un studiu 2008 a constatat în mod specific că o doză modestă a unui supliment de glucomanan de konjac a încurajat mișcările intestinale la adulți constipate, cu 30 la suta si imbunatatit ecologia colonica, în general.

Glucomanan funcționează ca prebiotic.

Atunci când consumate, glucomanan funcționează ca un prebiotic în sistemul dvs., care este foarte util pentru promovarea mișcărilor intestinale sănătoase.

Glucomannan este considerat un laxativ natural formatoare în vrac, ceea ce înseamnă că aportul de acesta este capabil să promoveze un, scaun voluminoasă mai mare care trece mai ușor prin colon. Acesta încurajează, de asemenea, un scaun, care necesită mai puțin strecurat pentru a expulza.

Suma glucomanan pentru constipație.

Cantitatea de glucomannan dovedit a fi eficace ca laxativ este de 3 până la 4 grame pe zi. La persoanele constipate, glucomanan și alte laxative de formare în vrac, în general, ajuta la producerea unei mișcări intestinale în termen de 12 la 24 de ore.

Glucomanan este, de asemenea, de ajutor pentru obezitate.

Glucomanan va ajuta nu numai constipație, dar, de asemenea, obezitatea. aportul de fibre Creșterea este considerat a avea un potențial beneficiu într-un program de pierdere în greutate, deoarece fibre dietetice dilueaza calorii, incetineste procesul de alimentație, și poate face pe oameni sa se simta mai completă, în ciuda manca mai putine calorii.

Supplementing with 3 to 4 grams per day of glucomannan, with or without calorie restriction, has promoted weight loss in overweight adults, while 2 to 3 grams per day was effective in a group of obese adolescents in another controlled trial.

A product that you can rely on for constipation is GlucomannanPlus. GlucomannanPlus works as a natural colon cleansing supplement to help relieve the symptoms of constipation.