Forskolin 125mg οδηγός δοσολογίας

Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το forskolin 125mg είναι πολύ αποτελεσματικό στη μείωση του βάρους και στη θεραπεία της παχυσαρκίας. Μάθετε πώς να παίρνετε το forskolin 125mg εδώ. Όταν κοιτάζετε γύρω από το διαδίκτυο, θα βρείτε μερικές μικτές αναθεωρήσεις σχετικά με τη χρήση του forskolin για να χάσετε βάρος. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι το χειρότερο που έχουν δοκιμάσει ποτέ και δεν προωθούν καθόλου αποτελέσματα. Άλλοι, μιλάει πολύ για το forskolin για την αποτελεσματικότητά του και τη διαφορετική προσέγγιση για την απώλεια βάρους. Πολλοί γιατροί έχουν επαίνεσε ιδιαίτερα το forskolin επειδή είναι ένα συμπλήρωμα που προκαλεί μια σειρά από αντιδράσεις που προκαλούν λιποκύτταρα να λιώσουν. Έτσι, ποιος θα πρέπει να εμπιστευόμαστε; Όλοι οι απίστευτοι λένε ότι είναι το χειρότερο συμπλήρωμα ποτέ ή υπάρχει πραγματικά κάτι για το forskolin που μπορεί να σας κάνει να χάσετε βάρος;

Μελέτες για την φορσκολίνη

Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι η φορσκολίνη με τη δόση των 125 mg είναι αποτελεσματική στη μείωση του βάρους και στη θεραπεία της παχυσαρκίας. Σε μία πιο πρόσφατη μελέτη, 30 άντρες που πάσχουν από παχύσαρκα ή υπέρβαρα άτομα που χρησιμοποίησαν forskolin ήταν σε θέση να μειώσουν το σωματικό τους λίπος και αύξησαν σε μεγάλο βαθμό μια άλιπη σωματική μάζα σε σύγκριση με τους ομολόγους τους στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Ως πρόσθετο αποτέλεσμα τα άτομα ήταν επίσης σε θέση να αυξήσουν την οστική τους μάζα. Μια άλλη μελέτη ανέφερε τα οφέλη της χρήσης της φορσκολίνης στη μείωση και πρόληψη των περιπτώσεων άσθματος. Η μελέτη έδειξε ότι οι χρήστες του συμπληρώματος είχαν λίγες περιπτώσεις άσθματος σε σύγκριση με την ομάδα που δεν χρησιμοποίησε. Επιπλέον, όταν συνέβησαν οι περιπτώσεις, η σοβαρότητα ήταν μικρότερη σε σύγκριση με εκείνη στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και τα άτομα είχαν ευκολότερη αναπνοή. Ορισμένοι ισχυρίζονται επίσης ότι η φορσκολίνη είναι χρήσιμη στη θεραπεία του γλαυκώματος. Μια μελέτη αποκάλυψε κάποτε ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της πίεσης που σχετίζεται με την ασθένεια και κυρίως στα μάτια. Το συμπλήρωμα έχει πολλές χρήσεις που περιλαμβάνουν τη θεραπεία ορισμένων περιπτώσεων καρδιαγγειακών παθήσεων. Ορισμένες μελέτες έχουν επίσης προτείνει ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας. Οι άνθρωποι με ιδιοπαθή συμφορητική καρδιομυοπάθεια μπορούν να ωφεληθούν πολύ από το φάρμακο.

Forskolin 125 mg

Με βάση επιστημονικές μελέτες, η καλύτερη δόση forskolin είναι: Μία δοσολογία δύο φορές ημερησίως των 125 mg κολεού forskohlii τυποποιημένη σε 20% forskolin, ή 250 mg κολεού forskohlii τυποποιημένη σε χαμηλότερη συγκέντρωση 10%. Αυτή είναι η ίδια δόση που χρησιμοποιείται από πολλές διασημότητες για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Πότε να πάρετε forskolin

Ο καλύτερος χρόνος για κατανάλωση της forskolin 125mg είναι δύο φορές την ημέρα πριν από την τροφή – κατά προτίμηση τριάντα λεπτά πριν από το γεύμα. Δεδομένου ότι δεν είναι λίπος συνδετικό υλικό, η λήψη του με το γεύμα δεν θα κάνει τη διαφορά, αλλά θα ληφθεί πριν από το φαγητό ή ένα γεύμα αφήνει το συμπλήρωμα να εισέρχεται στο σώμα σας και να εργάζεται τόσο για την όρεξή σας όσο και για το λίπος πριν καθίσετε για φαγητό. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε ένα συμπλήρωμα είναι μια σύντομη δοκιμαστική περίοδος, για να διαπιστώσετε αν υποφέρετε από τυχόν δυσμενείς παρενέργειες πριν καταβάλλετε προσπάθειες για την ενσωμάτωσή του στην καθημερινή σας ζωή. Μόλις το κάνετε αυτό, τότε θα γίνει δεύτερη φύση όπως το πρωινό σας φλιτζάνι καφέ. Αν και, φυσικά, το συμπλήρωμα θα είναι πολύ καλύτερο για σας. Η λήψη του forskolin 125 mg ημερησίως είναι επίσης σημαντική – πολύ λίγα φάρμακα και συμπληρώματα εκτός από παυσίπονα λειτουργούν αποτελεσματικά αν ληφθούν σποραδικά. Εάν γνωρίζετε ότι πιθανόν να χάσετε μια δόση ή να δυσκολευτείτε να θυμηθείτε να πάρετε το συμπλήρωμα σας τότε ο καθορισμός του συναγερμού στο τηλέφωνό σας μπορεί να σας βοηθήσει. Λαμβάνοντας ένα δισκίο αμέσως μόλις ξυπνήσετε το πρωί και πάλι από τη στιγμή που θα επιστρέψετε στην πατρίδα σας από την εργασία θα είναι πιθανώς οι καλύτεροι χρόνοι για να λάβετε αυτό το συμπλήρωμα για να το ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα ή απλά κάντε κλικ στο παρακάτω πανό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον οδηγό δοσολογίας forskolin 125mg.

forskolin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>