Er det sikkert at bruge glucomannan til vægttab?

Glucomannan har været kendt for sin evne til at hjælpe folk til at glemme deres sult og styre deres vægt. Er det sikkert at bruge glucomannan til vægttab?

Hvad er det?

Glucomannan er en naturlig, vandopløselig kostfiber ekstraheret fra rødderne af elephant yam, også kendt som konjac. Det fås som et supplement, i drikke blandinger og er også tilføjet til fødevareprodukter, såsom pasta og mel. Det er også den vigtigste ingrediens i SHIRATAKI.

Glucomannan omfatter 40% af tørvægten af ​​elefanten yam, som er oprindeligt fra Sydøstasien. Det har en lang historie af brug i krydderurteblandinger og traditionelle fødevarer som tofu, nudler, og konjac gelé.

Men på grund af dens evne til at absorbere vand og kvælde mange gange den normale størrelse af sin tørret tilstand, glucomannan er mere populært kendt som en potentiel vægttab supplement, der fungerer som en appetitnedsættende. Det undertrykker appetitten ved væsentlige ekspanderende og fylde rummet i maven til at give en følelse af mæthed.

Glucomannan sundhedsmæssige fordele.

I adskillige undersøgelser blev glucomannan kosttilskud i en dosis 3-4 g / dag i mindst 8 uger forbundet med reduktion af de totale kolesterol, LDL kolesterol og triglyceridkoncentrationer i fede og raske personer.

There is also sufficient evidence about glucomannan effectiveness in prevention or treatment of chronic constipation in children, diverticular disease, hemorrhoids, lung cancer, acne, gastrointestinal infections, obesity in children, high blood glucose levels in diabetes mellitus, high blood pressure and promoting weight loss in adults or children.

Is it safe to use glucomannan for weight loss?

Since glucomannan is natural, it is safe to be used for weight loss purpose. However, glucomannan has to be taken with at least 1 cup of water or other fluid to prevent chocking, throat, esophageal or bowel obstruction, and should not be taken immediately before bed. Possible side effects include abdominal bloating, excessive gas and diarrhea.

Der er mange supplere produkter, men GlucomannanPlus er den, der er helt sikkert at bruge, fordi det er naturligt. Dette produkt af høj kvalitet kan hjælpe folk til ikke blot at tabe sig, men også for at opnå optimal sundhed.