Efectele Resveratrol ca un anti-estrogen

Astăzi ne vom uita la efectele resveratrols ca un anti-estrogen și modul în care combate estrogeni precum și efectele secundare de estrogen aduce.

Estrogenul. 

Estrogenul este produsă în mod natural în organism. Dar femeile au niveluri mai ridicate de estrogen decât bărbații.

Cu toate acestea, un nivel prea ridicat de estrogen este o mare problemă pentru bărbați și femei.

Ridicat de estrogen la barbati poate duce la scăderea masei musculare, rezistența redusă și libidoului chiar mai mic. Între timp, de estrogen de mare la femei poate duce la cancer de san.

Estrogenul este clasificat ca fiind cancerigen, deci are o relație importantă cu modul în care cancerul se dezvolta si prolifera. Acest lucru se poate face celulele sanatoase pentru a rula în celule canceroase. Cu cât nivelul de estrogen, cancerul mai repede se poate răspândi.

Oamenii de știință, cu toate acestea, au descoperit ca resveratrolul poate incetini aceste procese. Cand au expus celulele cancerului de san la resveratrol, au observat un efect protector sau încetinirea creșterii cancerului.

Resveratrol.

Resveratrolul este un polifenol natural gasit in piele de struguri roșii. Popularitatea sa a fost în creștere în ultimii ani datorită unor studii științifice care arată compusul de a avea un anti-îmbătrânire, sănătatea cardiovasculară promovarea și efecte anti-cancer.

Luând supliment resveratrolul la doze mari poate ridica nivelul de testosteron, sinteza bloc de estrogen, și de a activa receptorii androgeni.

Resveratrolul este un antagonist de estrogen.

Estrogenul creste tesutului adipos din organism, reducerea masei musculare și a forței, și poate chiar slăbi unitatea sexuală.

Resveratrol has an ability to raise testosterone and reduce estrogen. Resveratrol supplementation is shown to increase blood Testosterone levels up to more than 50%.

Furthermore, resveratrol is an effective aromatase inhibitor, reducing the conversion of testosterone to estrogen. Many evidences clearly demonstrate decreased estrogen level in cells after the administration of resveratrol.

From this, we can conclude that resveratrol is an effective way to improve testosterone levels while preventing aromatization to estrogen.

Our recommendation.

If you want to lower the estrogen levels in your body quickly, take Resveratrol500mg.

Resveratrol500mg contains a unique and powerful formula because it is made from the finest red wine grapes.

Resveratrol500mg will work fast to raise testosterone, lower estrogen, fight free radicals, support the health of your body’s organs and also support your body’s youthful essence.