De faktiske resultater af resveratrol for anti aging

Resveratrol har vist sig at give reelle resultater for anti aldring. Derfor er resveratrol også kendt som eliksir af ungdommen.

Resveratrol er en antioxidant polyfenol, der findes i druer og rødvin. Det er kategoriseret som en phytoalexin, en antimikrobiel forbindelse, der er produceret af planter for at beskytte dem mod krævende miljøer, f.eks overdreven ultraviolet lys, infektioner og klimaændringer.

Antioxidanter beskytter kroppens celler fra det normale, men skadelig, processen med oxidation. Forskning har vist, at fordelene ved resveratrol omfatter også fremme normal cellereplikation.

Resveratrol fremmer også en sund inflammatorisk reaktion i din krop-herunder hjælpe med at afhjælpe nogle af de oxidativt stress og inflammation, der kan føre til for tidlig ældning.

Sundhedsmæssige fordele ved resveratrol for anti aldring.

Forskere har opdaget denne særlige antioxidant betyder faktisk støtte anti-aging.

Resveratrol sundhedsmæssige fordele kan aktivere et inaktivt gen i vores kroppe kaldet SIRT1, benævnt ”undsætning gen”.

Faktisk vil det faktisk opsøge SIRT1 genet og tænd den.

Når dette gen er aktiv, kan den frigive anti-sygdom og anti-ældningsegenskaber. Det vil beskytte dine celler fra oxidativ stress, det er en overbelastning af frie radikaler.

Oxidativ stress er en medvirkende indflydelse, når det kommer til kroppen aldring.

Hvordan får vi nok resveratrol til anti aging?

Det er meget nemt at få nok resveratrol. Du skal blot tage resveratrol supplement.

Den anbefalede daglige dosis af resveratrol er 500 mg. Derfor overveje Resveratrol500mg for dig at købe og tage.

Taking one capsule of Resveratrol500mg every day is enough. It is because each capsule already contains 500mg of resveratrol.

Resveratrol500mg even comes with advanced age-defying formula to help protect cells from oxidation for several hours. It supports healthy heart function and helps activate the ‘longevity gene’ with the antioxidant benefits of red wine.

With Resveratrol500mg, you will have great support for your body’s youthful essence.