CLA για την οικοδόμηση μυών – πώς λειτουργεί;

Η χρήση του CLA για την ανάπτυξη μυών είναι κοινή μεταξύ των bodybuilders, αν και αυτό το συμπλήρωμα χρησιμοποιείται επίσης συχνά για να βοηθήσει στην απώλεια λίπους. Σαν bodybuilder, προσθέτοντας ανεπιθύμητο λίπος ενώ μαζεύετε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις. Ακόμη περισσότερο όταν η δίαιτα, επειδή οποιοιδήποτε πρόσθετοι περιορισμοί στη διατροφή που εκτελείτε, μπορούν συχνά να κάψουν τα σκληρά κερδισμένα μυς που μόλις περάσατε σε μήνες συσκευασίας. Ωστόσο, υπάρχει ένα φυσικό προϊόν που έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην καύση του πλεονάζοντος λίπους που συσσωρεύεται στο σώμα σας, ενώ παράλληλα διεγείρει την αύξηση της άπαχου ανάπτυξης ιστών! Αυτό το φυσικό προϊόν είναι συζευγμένο λινολεϊκό οξύ ή CLA. Είτε είστε επαγγελματίας bodybuilder ή απλώς ένας ενθουσιώδης bodybuilding, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε CLA για τη δημιουργία μυών και την καύση λίπους.

Τι είναι το CLA;

Το CLA είναι συζευγμένο λινολεϊκό οξύ και χρησιμοποιείται συχνά ως συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους. Το συμπλήρωμα CLA δεν είναι μια γρήγορη μέθοδος, αλλά είναι μια υγιής καθημερινή λύση που θα δώσει πραγματικά αποτελέσματα μετά από μερικούς μήνες. Το CLA είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να μειώνει το υπερβολικό σωματικό λίπος, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CLA για τη δημιουργία μυών. Αυτό το συμπλήρωμα εμποδίζει την αποθήκευση λίπους, χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα λίπη για την ενέργεια και ενισχύει τους ιστούς άπαχου μυός.

Οφέλη από το CLA για τη δημιουργία μυών

Τα οφέλη του CLA για την οικοδόμηση μυών μπορούν να φανούν από το πώς λειτουργεί με πολλούς τρόπους:

  • Βοηθά στη διόρθωση της περιμέτρου των βραχιόνων.
  • Το CLA επίσης αυξάνει το κέρδος του πέλματος και τη διατήρηση της σωματικής μάζας.
  • Εξασφαλίζει τη διατήρηση του σώματός σας και την αύξηση της αντοχής κατά τη διάρκεια της βαριάς άσκησης.
  • Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και ταυτόχρονα αυξάνει τους μεταβολικούς ρυθμούς.
  • Αποτρέπει την οστεοπόρωση και βοηθά στην παραμονή των νέων.

Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα δεν παράγει CLA, επομένως πρέπει να βασιστούμε σε γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας. Ωστόσο, το συμπλήρωμα CLA μπορεί επίσης να προέρχεται από έλαιο κνήκου. Διατίθεται ως μαλακές γέλες και σκόνη, η ιδανική πρόσληψη CLA είναι συνδεδεμένη με 1,4 έως 3 γραμμάρια την ημέρα. Το πρότυπο κατανάλωσης του CLA για τη δημιουργία μυών πρέπει να συγχρονίζεται πριν ή κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Προκειμένου το σώμα σας να έχει τα μέγιστα οφέλη από τις ιδιότητες του CLA, οι περισσότεροι διαιτολόγοι προτείνουν ότι είναι ιδανικό να λαμβάνετε CLA πριν ή κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας.

συμπέρασμα

Το CLA είναι μια ομάδα βασικών λιπαρών οξέων που αποτελείται από τουλάχιστον 28 διαφορετικές ποικιλίες λινολενικού οξέος, ένα λιπαρό οξύ ωμέγα-6. Βρίσκεται κυρίως σε κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα σε μικρές ποσότητες και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των αθλητών και αθλητών που θέλουν να παρακολουθήσουν τη σύνθεση του σώματός τους. Το CLA είναι μια φυσική πηγή λίπους που υποστηρίζει το μεταβολισμό του σώματος και τη χρήση αποθηκευμένου λίπους για ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ το CLA μειώνει τον αριθμό των λιποκυττάρων στο σώμα.

  • Υγιές φυσικό λιπαρό οξύ.
  • Το CLA απαντάται φυσικά στο κρέας και στα γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς και στο έλαιο κνήκου.
  • Τέλεια βοήθεια κατά τη διάρκεια της κοπής – αλλά και αποτελεσματική αποφυγή ανεπιθύμητης συσσώρευσης λίπους.

Από την αρχή, η χρήση του CLA για την οικοδόμηση μυών ήταν δημοφιλής μεταξύ των bodybuilders που συμμετέχουν στον ανταγωνισμό. Σήμερα το CLA χρησιμοποιείται από αθλητές από όλα τα αθλήματα και αν τρέχετε, παίζετε χόκεϊ ή ασκείστε με άλλους τρόπους μπορείτε να πάρετε μεγάλα οφέλη από το CLA. Ωστόσο, τα οφέλη του CLA δεν περιορίζονται στην ενίσχυση της οικοδόμησης μυών, των αθλητικών επιδόσεων και της φυσικής κατάστασης. Εάν θέλετε να μάθετε άλλα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει το CLA, μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>