Best Resveratrol500mg για τους άνδρες: δεν δίνει τα οφέλη;

Είστε άνδρες και θέλουν να έχουν ένα υγιές σώμα; σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε σε σας τα οφέλη της Resveratrol500mg για τους άνδρες.

Είναι γεγονός, δεν είναι όλα τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα λαμβάνουν το ίδιο μερίδιο της τα φώτα της δημοσιότητας, την προσοχή, ή έλεγχο. Παρά την ευρεία επιστημονική έρευνα πίσω από αυτό, ένα από τα πιο παραβλέπεται είναι η ρεσβερατρόλη. Μπορεί να σας εκπλήξει για να μάθουν ότι η ρεσβερατρόλη, πιο συχνά συνδέεται με το κρασί, έχει πολλά οφέλη που μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει για το επόμενο ταξίδι σας στο γυμναστήριο, αλλά θα μπορούσε επίσης να ενισχυθεί η ευκαιρία σας για να τις πιο χαριτωμένα. Έχουμε συντάξει έναν κατάλογο των κορυφαίων έξι οφέλη της ρεσβερατρόλης, και μερικές χρήσιμες στρατηγικές για να μεγιστοποιήσουν τις προσπάθειές σας.

Γνωρίζοντας περισσότερα για την ρεσβερατρόλη

Η ρεσβερατρόλη είναι ένας τύπος πολυφαινόλης γνωστό ως stilbenoid, το οποίο παράγεται στα σταφύλια και μούρα για να προστατευθούν από βακτηριακές και μυκητιακές λοιμώξεις, και σε μικρότερο βαθμό από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ανακαλύφθηκε ότι τα σταφύλια αναπτύσσονται σε υγρό και μουχλιασμένα περιοχές είχαν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ρεσβερατρόλη από όλες τις γνωστές συνήθως καταναλώνεται φαγητό / ποτό. Η ρεσβερατρόλη είναι προφανώς ένας ισχυρός αντι-μυκητιασική ένωση και αντιοξειδωτικό.

Resveratrol500mg για την ενίσχυση της τεστοστερόνης

Πιστεύετε τεστοστερόνης σας χρειάζεται μια ώθηση; Καθώς μπαίνετε τριάντα σας, είναι όλο και πιο πιθανή για την τεστοστερόνη να μειώνεται. Αν νομίζετε ότι συμβαίνει, επισκεφθείτε το γιατρό σας και να ζητήσετε μια εξέταση αίματος για τον προσδιορισμό των επιπέδων σας. Υπάρχουν τεστοστερόνης θεραπείες υποκατάστασης που θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική.

Σύμφωνα με μια κορεατική μελέτη που έγινε σε ποντίκια, η ρεσβερατρόλη μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συγκέντρωση της τεστοστερόνης στο αίμα βελτιώθηκε κατά περισσότερο από 50% μετά από μια περίοδο 28 ημερών της κατανάλωσης ρεσβερατρόλης. Ακόμα κι αν δεν είναι τόσο επιτυχημένη, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά άλλα ερευνηθεί επιστημονικά οφέλη από την κατανάλωση ρεσβερατρόλης.

Resveratrol500mg για την πρόληψη του καρκίνου

Η ρεσβερατρόλη έχει βρεθεί ότι αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό μιας ποικιλίας ανθρώπινων καρκινικών κυτταρικών γραμμών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από του μαστού, του προστάτη, του στομάχου, του παχέος εντέρου, του παγκρέατος, και καρκίνους του θυρεοειδούς. Σε ζωικά μοντέλα, χορήγηση από του στόματος, τοπική εφαρμογή, ή / και έγχυση της ρεσβερατρόλης ανέστειλε την ανάπτυξη των χημικώς προκληθέντα καρκίνο σε πολλές θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της γαστρεντερικής οδού, του ήπατος, του δέρματος, του μαστού, του προστάτη, και του πνεύμονα.

Οι αντικαρκινικές επιδράσεις της ρεσβερατρόλης σε μοντέλα τρωκτικών περιελάμβανε τη μείωση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων, την επαγωγή της απόπτωσης, και η αναστολή της αγγειογένεσης, ανάπτυξης όγκου και μετάστασης. Ωστόσο, λίγες μελέτες σε ζώα έχουν αναφέρει την έλλειψη ενός αποτελέσματος των από του στόματος ρεσβερατρόλης στην αναστολή της ανάπτυξης του καρκίνου του πνεύμονα που προκαλείται από καρκινογόνους παράγοντες στον καπνό του τσιγάρου, και η μελέτη της χορήγησης ρεσβερατρόλης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου έχει δώσει ανάμεικτα αποτελέσματα.

Πού να αγοράσετε το καλύτερο resveratrol500mg

Για να πάρετε μια Resveratrol500mg, θα πρέπει να ακολουθήσετε το σύνδεσμο που παρέχεται εδώ. Θα σας ανακατευθύνει στην επίσημη ιστοσελίδα. Η επίσημη ιστοσελίδα παρέχει τις εύκολους τρόπους για να κρατήσει υγιή σας αποτελεσματικά. Να πάρει το Resveratrol500mg αρχικά με εγγύηση θα κάνει την προσπάθειά σας να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, να αγοράσει το Resveratrol500mg τώρα μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>