Best Resveratrol500mg για τις γυναίκες: έχει πραγματικά εργασία;

Resveratrol500mg έχει πολλά οφέλη για τις γυναίκες, θα σας παρουσιάσουμε την καλύτερη Resveratrol500mg για τις γυναίκες.

Οι γυναίκες που έχουν σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών παράγουν ελαφρώς μεγαλύτερες ποσότητες τεστοστερόνης και άλλων ανδρογόνων ορμονών από το μέσο όρο. Αν και αυτές οι αναπαραγωγικές ορμόνες συνήθως συνδέονται με τους άνδρες, οι γυναίκες έχουν επίσης μικρές ποσότητες. Τα αυξημένα επίπεδα σε γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να συμβάλει στην ακανόνιστη ή απούσα έμμηνο ρύση, στειρότητα, αύξηση του σωματικού βάρους, ακμή ή υπερβολική τρίχα στο πρόσωπο και το σώμα. Οι γυναίκες που έχουν σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών αντιμετωπίζουν επίσης υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν άλλα προβλήματα υγείας, όπως ο διαβήτης.

Τι είναι Resveratrol500mg για τις γυναίκες;

Η ρεσβερατρόλη είναι ένας τύπος πολυφαινόλης γνωστό ως stilbenoid, το οποίο παράγεται στα σταφύλια και μούρα για να προστατευθούν από βακτηριακές και μυκητιακές λοιμώξεις, και σε μικρότερο βαθμό από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ανακαλύφθηκε ότι τα σταφύλια αναπτύσσονται σε υγρό και μουχλιασμένα περιοχές είχαν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ρεσβερατρόλη από όλες τις γνωστές συνήθως καταναλώνεται φαγητό / ποτό. Η ρεσβερατρόλη είναι προφανώς ένας ισχυρός αντι-μυκητιασική ένωση και αντιοξειδωτικό.

Όταν λαμβάνονται από το στόμα, η ρεσβερατρόλη απορροφάται καλά από τους ανθρώπους, αλλά η βιοδιαθεσιμότητα του είναι σχετικά χαμηλή, διότι μεταβολίζεται ταχέως και αποβάλλεται. Σε προκλινικές μελέτες, η ρεσβερατρόλη έχει αποδειχθεί ότι έχουν πολλές βιολογικές δραστικότητες, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να εφαρμοστεί στην πρόληψη ή / και θεραπεία του καρκίνου, καρδιαγγειακών παθήσεων, και νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

Ευεργετικές έκθεση της Resveratrol500mg για τις γυναίκες

Τα αποτελέσματα της έρευνας κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014 αναφέρεται στην απογοήτευση της σοκολάτας και το κόκκινο τους λάτρεις του κρασιού, που η ρεσβερατρόλη δεν μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουν περισσότερο. Σε μια μελέτη των ηλικιωμένων ατόμων που ζουν στην περιοχή της Ιταλίας Chianti, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η ένωση αυτή πιθανόν σχετίζεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Μέτρησαν ρεσβερατρόλη στα ούρα των συμμετεχόντων και σε σύγκριση με τα επίπεδα μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους πάνω από εννέα χρόνια της πορείας της μελέτης (ήταν αναμενόμενο ότι ένα μέρος θα πεθάνουν, καθώς οι συμμετέχοντες ήταν 65 ετών και άνω) και εκείνων που επέζησαν. τα επίπεδα της ρεσβερατρόλης ήταν παρόμοια μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους και όσοι επέζησαν, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ένωση δεν έχει σημαντικές επιπτώσεις στη μακροζωία, τουλάχιστον όχι στα ποσά που καταναλώνουμε σε τρόφιμα και ποτά.

Μελέτη για Resveratrol500mg για τις γυναίκες

Σε μια αυστραλιανή μελέτη των υπέρβαρων υπερτασικούς άνδρες και γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, οι ερευνητές παρακολούθησαν επίδραση της ρεσβερατρόλης στο βραχιόνιο αρτηρία, την κύρια αρτηρία του βραχίονα. Διαταραγμένη ροή του αίματος σε αυτό το δοχείο συνδέεται με παράγοντες όπως η παχυσαρκία και η υπέρταση διακινδυνεύσει. Μετά από την κατανάλωση ενός ιδιαίτερα βιοδραστική μορφή της ρεσβερατρόλης, οι συμμετέχοντες έδειξαν σημαντική και ταχεία αύξηση της ροής του αίματος μέσα σε μια ώρα.

Πού να αγοράσετε Resveratrol500mg για τις γυναίκες

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε την ρεσβερατρόλη για τις γυναίκες συνιστάται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Αν θέλετε να πάρετε το Resveratrol500mg, ελέγξτε τη διαφήμισή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να επισκεφθείτε άμεσα την επίσημη ιστοσελίδα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες ενδιαφέρουσες συμβουλές για να αγοράσει το Resveratrol500mg μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>