Best of συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης για την αποφυγή καρδιαγγειακών παθήσεων σας

Καρδιαγγειακές γίνεται η πιο θανατηφόρα ασθένεια. Αυτό είναι καλύτερο από Resveratrol συμπλήρωμα. Μπορείτε να δείτε το όφελος για καρδιακή προσβολή εδώ.

Καρδιαγγειακές σκοτώθηκαν περίπου 801.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή. Ένα από τα καλύτερα των παροχών συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης είναι να σας προστατεύσει από τον κίνδυνο της καρδιακής προσβολής και καρδιαγγειακών πρόβλημα

Ένα ισχυρό, φυσικό αντιοξειδωτικό, η ρεσβερατρόλη βρίσκεται στα φρούτα και σπόρους ορισμένων φυτών, συμπεριλαμβανομένων των σταφυλιών και των σταφυλιών που προέρχονται από προϊόντα όπως το κόκκινο κρασί, μαζί με την cuspidatum βότανο Polygonum. Η ρεσβερατρόλη πιστεύεται ότι είναι μία από τις δυνάμεις του γαλλικού παραδόξου, τη φαινομενική αντίφαση όπου Γάλλων έτρωγαν υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά δίαιτες αλλά είχε καλή καρδιαγγειακή υγεία. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ τους κόκκινο κρασί μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Μαζί με την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας και υγιή επίπεδα λιπιδίων, η ρεσβερατρόλη υποστηρίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει οφέλη αντι-γήρανσης. Έτσι, τι είδους οφέλη ότι τα συμπληρώματα ρεσβερατρόλης έχουν

συμπληρώματα ρεσβερατρόλης να σας βοηθήσει να μειώσετε την ευχαρίστηση στο αίμα σας

Λόγω των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της, ρεσβερατρόλη θα μπορούσε να είναι μια πολλά υποσχόμενη συμπλήρωμα για μείωση της αρτηριακής πίεσης. Η ρεσβερατρόλη μπορεί να επιτευχθεί αυτό το αίμα-πίεσης-επίδραση μείωσης βοηθώντας να παράγουν περισσότερο νιτρικό οξείδιο, η οποία προκαλεί τα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώσουν

Αυτή η ρεσβερατρόλη έργα μαγεία καρδιάς υποστήριξή του με δύο τρόπους. Πρώτα απ ‘όλα, να προστατεύει το ενδοθήλιο, το λεπτό εσωτερικό στρώμα των αρτηριών σας, από την οξειδωτική βλάβη των ελεύθερων ριζών. Δεύτερον, η ρεσβερατρόλη βοηθά στην προστασία της παραγωγής νιτρικού οξειδίου, το κρίσιμο χημική ουσία που παράγεται από το ενδοθήλιο που κρατά τα αιμοφόρα αγγεία βέλτιστο διαστολή.

Η ρεσβερατρόλη για νευροπροστασία σας

Η ρεσβερατρόλη φαίνεται να μειώσουν τις επιληπτικές κρίσεις και ιππόκαμπου νευροτοξικότητα σε ζωικά μοντέλα (καταστέλλοντας την σηματοδότηση υποδοχέα καϊνικού). Η ρεσβερατρόλη δρα επί νευρογλοιακά κύτταρα τα οποία εμπλέκονται στην νευροδιαβίβαση και έχει παρατηρηθεί να αυξήσει την πρόσληψη γλουταμικού σε νευρογλοιακά cells.Resveratrol επάγει την αντιοξειδωτικού ενζύμου, οξυγονάσης αίμης 1, η οποία συνδέεται με νευροπροστασία. Δια βίου συμπλήρωση της ρεσβερατρόλης μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής και την καθυστέρηση βιοδείκτες της νόσου του Alzheimer (εμποδίζοντας βήτα-αμυλοειδούς και συσσωμάτωση πρωτεΐνης tau). Η ρεσβερατρόλη αυξάνει IGF-1 στο κέντρο μνήμη (ιππόκαμπος) του εγκεφάλου, η οποία βελτιώνει τη μνήμη.

Ο εναλλακτικός τρόπος για να σας προστατεύσει από τον καρκίνο

Μήπως η οικογένειά σας έχει ιστορικό καρκίνου; Αν ναι, είναι πιθανό εξοικειωμένοι με καρκίνο του παχέος εντέρου και, σύμφωνα με την Κλινική Μάγιο, είναι η πιο συχνά εμφανιζόμενες πεπτικό καρκίνο του συστήματος. Λόγω του θανατηφόρου αποτελέσματος του, οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο να συνεχίσει να αναζητά τρόπους για να το αποτρέψει.

Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στη Γαλλία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ρεσβερατρόλη ήταν σε θέση να επιβραδύνει την παραγωγή καρκινικών κυττάρων και ως εκ τούτου θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα αποτελεσματικό αντικαρκινικό παράγοντα. Μερικές από τις κορυφαίες φυσικές πηγές της ρεσβερατρόλης περιλαμβάνουν βατόμουρα, τα φιστίκια, τα σταφύλια και τα δύο κόκκινα και λευκά κρασιά.

Τι είναι Resveratrol500mg

Reserveage Διατροφή του Resveratrol500mg παραδίδει πιο ισχυρό καθημερινή αντιοξειδωτικό υποστήριξή μας σε ιδιόκτητο μείγμα μας που συνδυάζει το λεπτότερο Wildcrafted ιαπωνικό Knotweed Εκχύλισμα (Polygonum cuspidatum) (Τυποποιημένο ώστε να 500mg trans-ρεσβερατρόλη) σε συνδυασμό με οργανικές γαλλική σταφύλια κόκκινο κρασί και σταφύλια βιολογικής μοσχοστάφυλο, μαζί με Κερσετίνη για την ενίσχυση της βιολογική δράση.

Πώς να πάρει την καλύτερη Resveratrol500mg

Το καλύτερο μέρος για να αγοράσει Resveratrol500mg είναι μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Από το επίσημο site, μπορείτε να πάρετε το καλύτερο συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης στο εσωτερικό Resveratrol500mg. Ο σύνδεσμος εδώ θα σας οδηγήσει κατευθείαν στο επίσημο site τους, όπου αυτό είναι εγγυημένη και 100% πρωτότυπο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το εμπιστεύονται το ένα από πιστοποιημένο κατασκευαστή. Λάβετε, επίσης, ειδικές τιμές και εκπτώσεις κατά την αγορά του Resveratrol500mg από το σύνδεσμο στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εδώ αυτή τη στιγμή να διατάξει την Reservatrol500mg στην επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>