Best bodybuilding για τις γυναίκες με την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη

Θέλετε να δοκιμάσετε bodybuilding για τις γυναίκες με την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη; Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε το καλύτερο HGH για τις γυναίκες.

Οι γυναίκες κάνουν περισσότερη αυξητική ορμόνη (GH) από ό, τι οι άνδρες. Αυτό είναι ένα (παράξενο, αλλά αληθινό) γεγονός που ιδρύθηκε το τελευταίο άρθρο μου. Καθιερώσαμε, επίσης, ότι η παραγωγή των οιστρογόνων φαίνεται να συσχετίζεται θετικά με τα επίπεδα μας της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης. Η πιο οιστρογόνα έχουμε κυκλοφορούν, η περισσότερη αυξητική ορμόνη που παράγουμε. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό πραγματικά για εμάς; Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την παραγωγή μας της αυξητικής ορμόνης; Τι συμβαίνει όταν δεν κάνουμε πια τόσο πολύ τα οιστρογόνα; Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συμπληρώματα διατροφής και να ενισχύσει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης και τα αποτελέσματά της;

Επιπτώσεις της HGH στις γυναίκες

Επαγγελματική και ερασιτέχνες αθλητές λαμβάνουν αυξητική ορμόνη ως αναβολικών. Τα επιστημονικά δεδομένα που υποστηρίζουν αυτή τη χρήση παραμένουν αραιά, αλλά κάποια ευρήματα δείχνουν ότι HGH μπορεί να βελτιώσει τις αθλητικές του ικανότητες. Η αυξητική ορμόνη μπορεί να επηρεάσει άλλα μέτρα της αθλητικής συμπεριφοράς, καθώς και.

Γήρανση μειώνει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης και αυξάνει την ανάπτυξη πλάκας αρτηριακό. Αυτοί οι παράγοντες συχνά συν-ποικίλουν γεγονός που υποδηλώνει ότι HGH πρόσληψη θα μπορούσε πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Η πρωταρχική μέτρηση έκβασης σε αυτή τη μελέτη ήταν τα αποτελέσματα της χοληστερόλης, η οποία προβλέψει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι ενέσεις HGH μειώνεται τόσο ολικής χοληστερόλης και της κακής χοληστερόλης. πρόσληψη αυξητική ορμόνη ήταν καλά ανεκτή, αλλά το έκανε γραμματοσειράς αύξηση δακτυλίου.

Συμπληρώματα και τον ύπνο για περισσότερη αυξητική ορμόνη

Μερικά σημαντικά συμπληρώματα μπορεί επίσης να θέλετε να προσθέσετε στη βελτίωση της παραγωγής αυξητικής ορμόνης σας. Τα αμινοξέα αργινίνη και orthinine έχουν και οι δύο σχετίζονται με αυξημένα επίπεδα GH. Η μαγική δόση της αργινίνης φαίνεται να είναι κάπου μεταξύ 5 και 9 γραμμάρια την ημέρα και orthinine είναι περίπου 170 mg ανά χιλιόγραμμο ανά ημέρα. Μόνο οι υψηλές δόσεις αυτών των δύο συμπληρωμάτων διεγείρουν πράγματι την αύξηση της GH. Ως εκ τούτου, εάν πρόκειται να συμπληρώσει με αυτά τα δύο αμινοξέα μην χάνετε τα χρήματά σας κάνοντας μικροσκοπικές δόσεις.

Γιατί να αγοράσετε ανθρώπινη αυξητική ορμόνη;

Η ίδια η ορμόνη κάνει τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα από την ενίσχυση διαίρεση και τη δομή των κυττάρων στην ενίσχυση μετατροπής αμινοξύ, για να απλά να είναι εξαιρετικά αναβολική και μεταβολικές ενίσχυση στη φύση. Με τα χαρακτηριστικά στα οποία εμφανίζεται στο σώμα μέσω της άμεσης τρόπο δράσης και υπάρχουν πολλά περισσότερα από ό, τι ακριβώς αναφέρονται, εκείνοι που αγοράζουν ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μπορεί να επιτύχει τα ακόλουθα.

Τα οφέλη είναι εδώ. Αυξάνει μάζα άπαχου ιστού, μειώνει το σωματικό λίπος, και αυξάνει την επούλωση (μυς, τις αρθρώσεις, τους τένοντες, τους συνδέσμους, κ.λπ.). Είναι επίσης αυξήθηκε οστών, αρθρώσεων και τενόντων δύναμη. Αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να δώσει πιο υγιή επιδερμίδα, αύξηση της ενέργειας, αυξημένη διαύγεια σκέψης, και ισχυρή ψυχική εστίαση. Φυσικά, αυτή η ορμόνη μπορεί να σας βοηθήσει με μια ενισχυμένη αίσθηση της ευημερίας (αντίθετο της κατάθλιψης).

Πότε να αγοράσετε ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH)

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσει ανθρώπινη αυξητική ορμόνη; Πόσο είναι περίπου αυτή τη στιγμή; Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη είναι τέλεια, ανά πάσα στιγμή, να πάρει ένα χρόνο και πάμε για αυτό. Για ανταγωνιστικές bodybuilders που μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση? ενώ πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders αγοράσει ανθρώπινη αυξητική ορμόνη περισσότεροι θα πρέπει να διακόψει τη χρήση ακριβώς πριν από μια παράσταση, λόγω της πιθανής βάρος του νερού που μπορεί να τους αναγκάσει να κρατήσει. Αυτό δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς οι περισσότεροι δεν θα συμπληρώσει με αρκετή για να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα για να αρχίσει με. Το long και short είναι απλή? αν είστε υγιείς τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να συμπληρώσει.

Πάρτε αυτό μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα της HGH. Μπορείτε να το αγοράσετε πατώντας το σύνδεσμο που παρέχεται εδώ. Θα σας στείλουμε στην επίσημη ιστοσελίδα τους από τον κατασκευαστή HGH. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>