Best πράσινο συμπλήρωμα καφέ λίπος καυστήρα με υγιή αποτέλεσμα

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο. Πώς πιστεύετε ότι το πράσινο συμπλήρωμα καφέ για το λίπος καυστήρα; Βρείτε την απάντηση εδώ.

Για την απώλεια βάρους είναι δύσκολη, οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε όλα τα είδη των συμπληρωμάτων, προκειμένου να κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι ένας από αυτούς. Σήμερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα απώλειας βάρους κόσμο.

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχει γίνει ένα δημοφιλές λίπος καυστήρα λόγω ελπιδοφόρα αποτελέσματα κλινικής μελέτης, καθώς και η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης από έναν διάσημο TV γιατρό και διασημότητες, όπως η κυρία στην Καλιφόρνια το 2011 Κρίστι Van Der Westhuizen διαλαλούν τα οφέλη της.

Επισκόπηση συμπλήρωμα Πράσινο καφέ

Πράσινο καφέ μπορεί να επηρεάσει θετικά τον τρόπο το σώμα μας να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει τους υδατάνθρακες. Όπως υπέθεσε στις μελέτες σε ζώα, το οποίο συμπληρώνει χλωρογενικό οξύ φαίνεται να μειώνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Αυτή η επίδραση στο μεταβολισμό της γλυκόζης θα μπορούσε να διαδραματίσει ένα προστατευτικό ρόλο στη διαχείριση του διαβήτη και μπορεί να εξηγήσει τις επιπτώσεις στο σωματικό βάρος.

Πράσινο εκχύλισμα καφέ μπορεί επίσης να επηρεάσει θετικά τα αιμοφόρα αγγεία, το οποίο έχει σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία της καρδιάς.

Δόσεις μεταξύ 140-720 mg ανά ημέρα έχουν δειχθεί να μειώνει την πίεση του αίματος τόσο σε αρουραίους όσο και σε ανθρώπους με υψηλή αρτηριακή πίεση.

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ καίει το λίπος

Μια φυτοχημικές ονομάζεται χλωρογενικό οξύ είναι το δραστικό συστατικό λίπους-καύση σε εκχύλισμα πράσινου καφέ σε κόκκους. Όταν οι ερευνητές αξιολόγησαν τα πέντε προηγούμενα δημοσιευμένες μελέτες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είχε ως αποτέλεσμα μέτρια απώλεια βάρους. Σημείωσαν επίσης ότι οι μελέτες που ακολούθησαν αμφισβητήσιμες μεθόδους, έτσι ώστε η έρευνα που είναι πιο αυστηρή είναι απαραίτητη για να καθορίσει πόσο καλά χλωρογενικό οξύ θα βοηθήσει με την απώλεια βάρους, σύμφωνα με Γαστρεντερολογίας Έρευνας και Πρακτικής για το 2010.

Πιο πρόσφατα, χλωρογενικό οξύ από καφεΐνη εκχύλισμα πράσινου καφέ φασολιών μελετήθηκε για τις επιπτώσεις της στην λιπώδη κύτταρα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το εκχύλισμα απελευθερώθηκε ελεύθερων λιπαρών οξέων από τα λιποκύτταρα, το οποίο είναι το ίδιο με το διασπά το λίπος, ανέφερε φωτοθεραπείας έρευνα το 2014. Αν και αυτή η έρευνα είναι ελπιδοφόρα, αυτές οι προκαταρκτικές μελέτες είναι μόνο το πρώτο βήμα για την κατανόηση εάν τα πράσινα φασόλια καφέ σας βοηθήσει ενισχύσει την καύση του λίπους στους ανθρώπους.

Best πράσινο συμπλήρωμα καφέ λίπος καυστήρα

GreenCoffeePure έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πελάτες σας να αποκομίσουν μεγάλα οφέλη από την πρόσληψη του. Μπορεί να βοηθήσει τη διαδικασία της καύσης του λίπους και μειώνουν την απελευθέρωση της ζάχαρης στην κυκλοφορία του αίματος. Μπορεί ακόμα να βοηθήσει στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών στο σώμα, που είναι οι ένοχοι που προκαλούν η διαδικασία της γήρανσης να επιταχυνθεί.

Συστατικά

GreenCoffeePure περιέχει μόνο φυσικά συστατικά χωρίς πληρωτικά ή συνδέτες. Κάθε κάψουλα περιέχει επίσης 100% καθαρό εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ και γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με υψηλά πρότυπα GMP. Κάθε κάψουλα περιέχει εκχύλισμα πράσινου καφέ 50: 1 (140 mg) η οποία έχει ένα σύνολο ισοδύναμο φασολιών των 7000mg και παρέχει 50% χλωρογενικό οξύ (70g).

Αξιόπιστες μέρος για να αγοράσει GreenCoffeePure

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο δεν σημαίνει να σας κάνει να φοβάται από την κατανάλωση κοκαλιάρικο καφέ. Σχεδόν όλα τα φάρμακα (ή ακόμη και τρόφιμα) έχει αυτήν την παρενέργεια, από τα στοιχεία αυτά? σας δίνουμε την πρόταση και να προειδοποιούν για να πάρει ακόμα το καλύτερο αποτέλεσμα για GreenCoffeePure. Γι ‘αυτό μην φοβάστε, να κρατήσει την κατανάλωση GreenCoffeePure από την αγορά σε αυτό το σύνδεσμο παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>