Best δόση TurmericPlus πρέπει να πάρετε για την υγιή

Θέλετε να μεγιστοποιήσετε TurmericPlus αποτέλεσμα; Ακολουθήστε αυτό το άρθρο για να μάθετε την κατάλληλη δοσολογία TurmericPlus για τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της υποστήριξης για την υγεία σας.

Turmeric είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική τροφίμων. Γνωρίζετε πολύ καλά κουρκούμη ως το κύριο μπαχαρικό κάρυ σε. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να γεύση ή το χρώμα κάρυ σε σκόνη, μουστάρδες, το βούτυρο, και τα τυριά. Αλλά η ρίζα του κουρκουμά χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για να κάνει την ιατρική. Περιέχει ένα κίτρινο χρώμα χημική ουσία που ονομάζεται κουρκουμίνη, η οποία χρησιμοποιείται συχνά για να το χρώμα τρόφιμα και καλλυντικά. TurmericPlus δοσολογίας.

Τι είναι TurmericPlus;

Turmeric είναι η λαϊκή superfood που παίρνει την υγεία της κοινότητας από τη θύελλα. Με ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικές ιδιότητες και οφέλη για την υγεία, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι επαγγελματίες και οι μελέτες έχουν δείξει ότι η κουρκούμη είναι μια σημαντική ανακάλυψη στο σούπερ τροφές. Από την απώλεια βάρους, μειωμένη πίεση αίματος, και γνωστικά οφέλη, TurmericPlus είναι ένα all-φυσική φόρμουλα του BioPerine και εκχύλισμα κουρκουμά.

Η διατροφή στο εσωτερικό TurmericPlus

Κουρκούμη

Κουρκούμη, το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ, είναι αναμφισβήτητα το πιο ισχυρό βότανο του πλανήτη, που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση μιας ποικιλίας των συνθηκών υγείας. Έχει τόσες πολλές θεραπευτικές ιδιότητες που σήμερα έχουν γίνει 6.235 κριτές άρθρα που έχουν δημοσιευτεί που αποδεικνύουν τα οφέλη του κουρκουμά και ένα από τα φημισμένα θεραπεία της ενώσεις κουρκουμίνη.

κουρκουμινοειδή

Ένα κουρκουμινοειδή είναι μία γραμμική diarylheptanoid, με μόρια όπως κουρκουμίνη ή παράγωγα της κουρκουμίνης με διαφορετικές χημικές ομάδες που έχουν διαμορφωθεί για να αυξηθεί η διαλυτότητα των κουρκουμίνες και τους καθιστούν κατάλληλους για σχηματισμό φαρμάκου. Αυτές οι ενώσεις είναι φυσικά φαινόλες και παράγουν ένα έντονο κίτρινο χρώμα.

Η πιπερίνη

Η πιπερίνη εξάγεται από το μαύρο πιπέρι χρησιμοποιώντας διχλωρομεθάνιο. Υδατικά υδρότροπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκχύλιση να οδηγήσει σε υψηλή απόδοση και επιλεκτικότητα. Η ποσότητα της πιπερίνης κυμαίνεται από 1-2% σε μεγάλες πιπέρι σε 5-10% σε εμπορικές λευκό και μαύρο πιπεριές. Περαιτέρω, μπορεί να παρασκευαστεί με κατεργασία του υπολείμματος χωρίς διαλύτη από ένα αλκοολικό εκχύλισμα του μαύρου πιπεριού, με ένα διάλυμα υδροξειδίου του καλίου για να απομακρυνθεί ρητίνη (λέγεται ότι περιέχουν chavicine, ένα ισομερές της πιπερίνης) και διάλυμα της πλύθηκε, αδιάλυτο υπόλειμμα σε θερμή αλκοόλη, από την οποία το αλκαλοειδές κρυσταλλώνεται κατά την ψύξη.

TurmericPlus δόση για υγιές σώμα σας

Κάποιος μπορεί να λάβει 400mg – υπερκρίσιμο εκχυλίσματα 600 mg 3 φορές την ημέρα. Αυτό, φυσικά, μιλά για τα συμπληρώματα (τυποποιημένη σκόνη). Ορισμένοι κατασκευαστές συμπλήρωμα προσφέρουν προϊόντα κουρκούμη που περιέχουν μια εγγυημένη συγκέντρωση της κουρκουμίνης, το κύριο φαρμακευτικό συστατικό του βοτάνου. Το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center συνιστά 1.200 έως 1.800 χιλιοστόγραμμα τυποποιημένων σκόνη καθημερινά.

Από που να αγοράσω

Αν δώσουμε προσοχή και να υπακούουν τον κανόνα της ιδανικής δοσολογίας, TurmericPlus είναι πολύ ασφαλές για το σώμα σας. Δεν είναι μόνο ασφαλές για το σώμα σας, να τηρείτε τον κανόνα δοσολογία επίσης να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αυτού του συμπληρωμάτων. Τι περιμένετε? μην το πάρετε πια. Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για να αγοράσει TurmericPlus μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>