Best αξιόπιστη μέρη για να πάρετε μια Resveratrol500mg με εγγύηση

Η ρεσβερατρόλη, και η ουσία μέσα σε ένα κόκκινο κρασί και τα σταφύλια. Σε αυτό το άρθρο, θα σας ενημερώσουμε με τα καλύτερα αξιόπιστες θέσεις για να πάρει ένα Resveratrol500mg.

Μην ξεγελιέστε από άλλες μάρκες της ρεσβερατρόλης που ισχυρίζονται ότι είναι το καλύτερο ή το πιο ισχυρό διαθέσιμο. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν να αγοράσετε είναι ότι το συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης στο ερώτημα αυτό πρέπει να αναφέρει σαφώς το συγκεκριμένο ποσό των trans-resveratrol.Get ένα Resveratrol500mg

Μάθετε περισσότερα για το Resveratrol500mg

Η ρεσβερατρόλη είναι μέρος μιας ομάδας ενώσεων που ονομάζονται πολυφαινόλες. Είναι πιστεύεται ότι δρουν ως αντιοξειδωτικά, προστατεύει τον οργανισμό από τη φθορά που μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερο κίνδυνο για πράγματα όπως ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες.

Η ρεσβερατρόλη είναι μια stilbenoid, ένας τύπος φυσικού φαινόλης, και ένα phytoalexin παράγεται από πολλά φυτά σε απόκριση στον τραυματισμό ή όταν το φυτό είναι υπό επίθεση από παθογόνα μικρόβια, όπως βακτήρια ή μύκητες. Πηγές της ρεσβερατρόλης στα τρόφιμα περιλαμβάνουν το δέρμα των σταφυλιών, τα βατόμουρα, σμέουρα, μούρα.

Resveratrol500mg για υγιή καρδιά σας

Σημαντικές μειώσεις σε κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου συσχετίζεται με μέτρια κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Το γαλλικό παράδοξο η παρατήρηση ότι η συχνότητα εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου ήταν σχετικά χαμηλή στη Γαλλία, παρά τα υψηλά επίπεδα των διαιτητικών κορεσμένων λιπαρών και το κάπνισμα τσιγάρων, οδήγησε στην ιδέα ότι η τακτική κατανάλωση κόκκινου κρασιού μπορεί να παρέχει επιπλέον προστασία από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Το κόκκινο κρασί περιέχει μεταβλητή και συνήθως χαμηλές συγκεντρώσεις ρεσβερατρόλης και υψηλότερες συγκεντρώσεις των φλαβονοειδών όπως προκυανιδίνες. Αυτές οι πολυφαινολικές ενώσεις επέδειξαν αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, και άλλα δυνητικά αντιαθηρογόνες επιπτώσεις στο δοκιμαστικό σωλήνα και σε μερικά ζωικά μοντέλα της αθηροσκλήρωσης. Τα αποτελέσματα των επιδημιολογικών μελετών αντιμετώπιση αυτή την ερώτηση ήταν ασυνεπής.

επιλέγοντας Resveratrol500mg

Ενώ ορισμένες μεγάλες προοπτικές μελέτες κοόρτης διαπίστωσε ότι πότες κρασιού ήταν σε χαμηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου από ό, τι μπύρα ή ποτό πότες, άλλοι δεν βρήκαν καμία διαφορά. Κοινωνικοοικονομικές και τον τρόπο ζωής διαφορές μεταξύ των ανθρώπων που προτιμούν το κρασί και εκείνων που προτιμούν μπύρα ή ποτό μπορεί να εξηγήσει μέρος της επιπλέον όφελος που παρατηρήθηκε σε ορισμένες μελέτες.

οι άνθρωποι που προτιμούν το κρασί τείνουν να έχουν υψηλότερα εισοδήματα, περισσότερη εκπαίδευση, καπνίζουν λιγότερο και να τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά και λιγότερα κορεσμένα λιπαρά από ό, τι εκείνοι που προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά.

Πού μπορείτε να βρείτε μια Resveratrol500mg σε αξιόπιστη θέση

Είναι εύκολο να βρείτε ρεσβερατρόλη σε απευθείας σύνδεση πωλητή στο διαδίκτυο. Μερικά από αυτά είναι ένα μη-άδεια πωλητή και το άλλο προέρχεται από μια μεγάλη εταιρεία online τις καλύτερες τοποθεσίες για να αγοράσει φυσικό χάπια ρεσβερατρόλης σε απευθείας σύνδεση είναι από την επίσημη ιστοσελίδα. Κάντε κλικ εδώ για να σας φέρει εκεί στην επίσημη σελίδα του δικτυακού τόπου τάξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>