Är thermogenic kosttillskott som lämpar sig för vegetarianer?

Många viktminskning produkter innehåller animaliska ingredienser, som inte är avsedda för vegetarianer. Vad sägs om termogena tillskott, är de lämpliga för vegetarianer?

Termogena tillskott kan ge dig den extra push för att nå fettförbränningen läge. De har vissa naturliga föreningar (såsom koffein och grönt te-extrakt) för att bidra till att öka din ämnesomsättning, så att du bränner mer kalorier tillsammans med att stävja aptit och förbättra ditt humör.

Dessa egenskaper gör termogena tillskott ett fantastiskt komplement till alla växtbaserad diet som syftar till viktminskning: om målet blir friskare, att förlora ett par pounds eller strimla ner för att få en sex-pack.

Finns det någon thermogenic tillägg lämplig för vegetarianer?

Att hitta en bra vegetarisk thermogenic tillägg kan vara hårt arbete.

Lömsk animaliska produkter såsom gelatin hitta sin väg in i varje tillägg, underdosed ingredienser och förvirrande näring etiketter. Det är förståeligt att känna lite förvirrad av den stora mängden alternativ.

Det finns flera bra thermogenic kosttillskott som kan användas av vegetarianer. En av de mest populära produkterna är Adiphene.

Adiphene är tillverkad av 5 olika komponentgrupper. I den produkt de har blandat 5 stimulantia, 2 thermogenics, en hunger reduktion, en fet bindemedel och andra fett metaboliserare. Totalt finns det ungefär 12 ingredienser.

Här är de 5 viktigaste ingredienserna som fungerar som stimulantia:

  • Bitter apelsin.
  • Chromiumpicolinate.
  • Guarana extrakt.
  • Ginseng Panax rot extrakt.
  • Cacao extrakt.

Adiphene innehåller animaliska fria ingredienser, så det är perfekt för vegetarianer eller veganer.

Adiphene förväntas hjälpa dig att bränna fett 5 gånger snabbare än andra kosttillskott som säljs på marknaden. Företaget bakom den påstår att eftersom formel kombinerar många olika metoder för att gå ner i vikt, synergin mellan de föreningar som är involverade start att lägga upp förr än senare och resultatet är oundvikligt.