Anadrol: στεροειδές που ενεργεί δυναμικά

Το Anadrol είναι στεροειδές με υψηλή ισχύ και αποτελεσματικότητα. Έχει ένα πολύ υψηλό ανδρογόνο αποτέλεσμα που συμβαδίζει με ένα εξαιρετικά έντονο αναβολικό συστατικό. Το Anadrol είναι στην πραγματικότητα το εμπορικό σήμα για την oxymetholone, ένα πολύ ισχυρό ανδρογόνο από το στόμα. Αυτό το στεροειδές είχε προηγουμένως γίνει για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως αναιμία, μυϊκή σπατάλη εξαιτίας του HIV ή του AIDS και της οστεοπόρωσης. Σήμερα, το Anadrol χρησιμοποιείται ακόμα σε ιατρικούς τομείς, αλλά η πιο κοινή χρήση αυτού του φαρμάκου είναι στο bodybuilding.

Anadrol: στεροειδές για bodybuilding και άλλα αθλήματα

Το Anadrol είναι ένα πολύ ισχυρό αναβολικό στεροειδές. Έχει εμπιστοσύνη χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές. Αυτό το ισχυρό στεροειδές έχει την ικανότητα να βελτιώνει σημαντικά τα επίπεδα πρωτεϊνικής σύνθεσης και κατακράτησης αζώτου. Εξαιρετικά αποτελεσματική για τους κύκλους συσσώρευσης, το Anadrol είναι ένα στεροειδές που μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν μόνιμες βελτιώσεις στα επίπεδα σωματικής αντοχής, επιθετικότητας και μυϊκής μάζας. Αυτό το στεροειδές επίσης θαυμάζεται από εκείνους που είναι επιρρεπείς σε κόπωση ή τραυματισμούς γκρίνια κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων και κατάρτισης δύναμης. Το Anadrol είναι επίσης ένα πολύ ισχυρό ανδρογόνο, έχει άμεση επίδραση στην καταμέτρηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ως παράγωγο της διυδροτεστοστερόνης, το Anadrol δεν μετατρέπεται άμεσα σε οιστρογόνα στο σώμα. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά διαθέσιμα στεροειδή, το Anadrol προσφέρει ένα επίπεδο προστασίας στους αθλητές με τη μορφή “λίπανσης” στις αρθρώσεις για να διευκολύνει τη βελτίωση της ελαστικότητας και έτσι να μειώσει την πιθανότητα τραυματισμού κατά την ανύψωση βαρών. Το Anadrol προστατεύει τους μυς του σώματος και εμποδίζει το σχίσιμο του θωρακικού και του δικεφάλου ιστού που συνήθως συμβαίνει κατά τη διάρκεια της βαριάς ανύψωσης, ενώ παράλληλα μαζεύει τα ισχυρά ανδρογόνα.

Δοσολογία Anadrol

Το Anadrol συνήθως παρασκευάζεται με τη μορφή δισκίων των 50 mg. Οι bodybuilders και οι αθλητές έχουν συχνά εγκαταστήσει τη χρήση 25 – 50mg ημερησίως ως δόση έναρξης. Όσοι έχουν περισσότερη εμπειρία είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν 50 – 100mg ημερησίως. Οι έμπειροι χρήστες έχουν επίσης αποτολμήσει τόσο υψηλά όσο τα 100 – 150mg ημερησίως, αλλά αυτό είναι γνωστό ως πρακτική πολύ υψηλού κινδύνου και το Anadrol είναι μια τέτοια ισχυρή και ισχυρή ένωση που για ακόμη και τους πιο έμπειρους και προχωρημένους χρήστες 50mg την ημέρα είναι αρκετά ισχυρός . Οι δόσεις υψηλότερες από αυτές παρουσιάζουν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο ηπατικής τοξικότητας. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι αν και τα 100mg Anadrol είναι πιο αποτελεσματικά από 50mg, υπάρχει μια καμπύλη-καμπύλη αποτέλεσμα ότι οτιδήποτε μεγαλύτερο από 100mg δεν παράγει σημαντικά σημαντικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να μειώνονται οι αποδόσεις. Το Anadrol έχει χρόνο ημίσειας ζωής περίπου 8 – 9 ωρών, ώστε πολλοί χρήστες να επιθυμούν να κατανέμουν ομοιόμορφα τη δόση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια πρωινή δοσολογία του μισού της συνολικής ημερήσιας δόσης μπορεί να είναι η βέλτιστη, ακολουθούμενη από το δεύτερο μισό της ημερήσιας δοσολογίας που λαμβάνεται το βράδυ.

Ανεπιθύμητες ενέργειες Anadrol

Το Anadrol είναι, δυστυχώς, και το πιο επιβλαβές από του στόματος στεροειδές. Η πρόσληψη μπορεί να προκαλέσει πολλές σημαντικές παρενέργειες. Είναι πολύ τοξικό στο συκώτι. Οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να αναμένουν ορισμένες παθολογικές αλλαγές στις ηπατικές τους τιμές μετά από περίπου μία εβδομάδα. Η μεγαλύτερη πρόσληψη και / ή υψηλότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσουν κίτρινο αποχρωματισμό των νυχιών, των ματιών ή του ίκτερου του δέρματος). Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η οξυμεθολόνη προκαλεί αύξηση της biliburin στο ήπαρ, παράγοντας μια χολική χολέρα η οποία προκαλεί την κίτρινη αποχρωματισμό του δέρματος. Άλλες πιθανές παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ναυτία, έμετο, πόνους στο στομάχι, έλλειψη όρεξης, αϋπνία και διάρροια.

συμπέρασμα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Anadrol είναι ένα στεροειδές που μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα και δυναμικά στην οικοδόμηση του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί αθλητές, ειδικά οι bodybuilders, παίρνουν Anadrol. Ωστόσο, η χρήση του Anadrol δεν είναι τόσο απλή. Η κατανάλωση αυτού του φαρμάκου απαιτεί επίβλεψη από γιατρό. Αν πάρετε το Anadrol σε ακατάλληλη δοσολογία και τρόπο, οι κίνδυνοι για την υγεία είναι μεγάλοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το Anadrol με σύνεση. Συμβουλευτείτε έναν έγκριτο ιατρό τακτικά για να έχετε πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Ο γιατρός θα σας πει πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Anadrol και πότε πρέπει να σταματήσετε να το καταναλώνετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Anadrol, κάντε κλικ στο παρακάτω πανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>